”Smart packaging” – fremtidens farma emballager

”Smart packaging” – fremtidens farma emballager

Faller Gruppen sætter på dette års CPhI 2017, i Frankfurt am Main, fokus på sine innovative "smartpackaging" løsninger til sundhedssektoren og den farmaceutiske industri

Specialisten inden for farma emballager og etiketter, informerer på messen de besøgende om mulige anvendelser af intelligente og aktive emballageløsninger, som støtter patienters overholdelse af medicinordineringen og/eller forbedrer kommunikationen mellem patient, læge og apoteker.

Fremtidens emballage hedder "smart packaging“. Det vigtigste kendetegn er at emballagen "tænker med“.

Gennem brugen af indbyggede teknologier, som NFC-chips, LEDs eller skærme, byder disse emballageløsninger på værdifulde ekstrafunktioner, som både konsumenter, producenter og klinikker har gavn af.

August Faller har på et tidligt tidspunkt set potentialet i ”smart packaging”, og bygger med udviklingen af innovative emballageløsninger til e-health-markedet på mange års erfaring og brugen af de nyeste teknologier. Virksomheden har allerede produceret æsker med indbyggede NFC-chips, der gør ekstra og personaliserede informationer tilgængelige via smartphone.

Sikker temperaturovervågning ved transport og opbevaring

Temperaturloggeren TT Sensor Plus 2 hører til blandt de nyeste løsninger. ”Overvågnings-etiketten”, som Faller markedsfører i Tyskland i samarbejde med Avery Dennison, sikrer en optimal transportbeskyttelse og støtter læger og apotekere i at opbevare temperaturfølsomme farmaceutiske produkter som f.eks. vacciner forskriftsmæssigt.

Med op til 150.000 temperaturmålinger, kan den intelligente etiket i tre år overvåge sikkert og uden afbrydelser. Data kan til enhver tid hentes via en app. En LED-lampe på etiketten viser ved tryk på knappen, om kølekæden er blevet overholdt og produktet fortsat kan benyttes.

Besøgere får ved messestanden derudover indblik i farmaspecialistens fremtidige ”smartpackaging” løsninger på baggrund af tre prototyper. Faller viser en emballageløsning med indbygget måling af medikamentets påfyldningsniveau, resultatet af målingen vises vha. en skærm. Yderligere to  innovationer støtter patienter ved indtagelsen af deres medicin gennem brugen af en elektronisk tællerenhed eller gennem trådløs teknologi.

Den løbende udvikling af produkter er en af August Faller Gruppens styrker, der allerede er blevet bekræftet gennem talrige  priser og udmærkelser.

Faller glæder sig derfor til, inden for rammerne af særudstillingen "Innovation Gallery“ på dette års CPhI, at præsentere sin nye udvikling "ELISA-Kit-Box“. Gennem variable indsatser i emballagen, tilbyder den kompakte Kit-Box sikker produktbeskyttelse af samtlige komponenter, der er nødvendige inden for rammerne af forskellige ELISA-tests (Enzyme-linked Immunosorbent Assay).

 -hawin

Faller på CPhI, Frankfurt am Main: Hal 4.2 / stand J30

1/9 2017