Mere information til personaliseret medicin

Mere information til personaliseret medicin

August Faller tilbyder en ny produktpakke med skræddersyede etikette- og falsæskeløsninger, der specielt opfylder diagnostika-producenternes behov

Specialisten inden for farmaceutiske emballager gør den overskuelige personalisering af prøvebeholdere nemmere ved hjælp af etiketter, og hjælper med den nødvendige mærkning. Specialkonstruktioner af falsæsker sørger derudover for den sikre beskyttelse af produkterne.

Den personaliserede medicin og den terapiledsagende diagnostik får større og større betydning. Den løbende videreudvikling inden for dette område skaber muligheden for mere individuelle diagnoser og terapier for patienter. Et eksempel på det er DNA-sekventering, der for få år siden var tidskrævende og dyr, men i dag er mulig inden for få dage og til en lav pris.

På baggrund af denne udvikling har August Faller GmbH & Co KG tilpasset deres brede service- og produktportefølje inden for in-vitro diagnostik. De beholdere, der er nødvendige ift. at tage prøver, f.eks. til væv, spyt eller blod, skal på grund af  lovmæssige krav og krav til personalisering have en omfattende mærkning.

Fallers innovative etiketter gør det muligt på en overskuelig måde at vise vigtige informationer på et lille område. Udbuddet til producenter af diagnostika, som f.eks. glas- og plastikflasker eller hætteglas, inkluderer bl.a. flersidede etiketter, der tilbyder ekstra plads til vigtige informationer.

Etiketter på prøvebeholdere skal derudover holde stand over for forskellige laboratorieforhold, såsom kulde, varme eller fugt. Brugen af specielle materialer, der er tilpasset til kravene, sikrer etiketternes beskyttelse og læsbarhed. Hvis det ønskes, tager Faller sig også gerne af rådgivning ift. trykning samt trykningen af etiketterne.

- Med vores omfattende produkt- og servicesortiment og vores mangeårige ekspertise på farmamarkedet, ønsker vi at hjælpe diagnostika-producenter med at mindske kompleksiteten af deres emballeringsprocesser, forklarer Tanja Feldmüller, Head of Marketing & Innovation hos Faller.

Ved emballering af diagnostika anvendes der ofte specialkonstruktioner af falsæsker, som Faller udvikler kundespecifikt til det pågældende formål, med et tiltalende design, som sikrer en stor effekt på salgsstedet.

Virksomheden udvikler også kombinerede løsninger, der består af individuelle etiketter og falsæsker, og som passer til alle kravene til emballering af diagnostika. Kunder profiterer i den forbindelse af emballage-producentens flere årtier lange ekspertise inden for etikette- og falsæskeløsninger til farmaindustrien.

-hawin

20/6 2017
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Grathwol

  Grathwol

  Din emballagepartner
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Olitec

  Olitec

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion