Melitek udvider kapaciteten

Melitek udvider kapaciteten

To nye lagre skal understøtte den vækst leverandøren af plastgranulater til sundhedssektoren, Melitek, oplever

Meliltek er leverandør af nye, innovative og bæredygtige plastgranulater til sundhedssektoren. Virksomheden har lang erfaring med at levere PVC-frie løsninger indenfor fleksible kvaliteter til primær emballering og slangeudstyr og har leveret kommercielle løsninger til sundhedssektoren gennem de sidste 15-20 år.

Efterspørgslen er faktisk så stor at virksomheden nu udvider produktions- og lagerfaciliteterne for at kunne understøtte den vækst man oplever. 

I starten af januar tog man første spadestik til endnu en udvidelse af fabrikken i Nørre Alslev. Den første fase af udvidelsen består af i alt 2.000 kvadratmeter  lager, der skal huse både meliflex produkter samt råvarer.

Meliflexmateriale er elastomere (TPE) og polyolefin (TPO) compounds specielt designet til at opfylde kravene for medicinsk udstyr og farmaceutisk emballeringsudstyr.

- Vi ser en øget vækst af vores meliflex produkter, der sælges globalt til medicinalindustrien, siger administrerende direktør og medejer Kim Laursen.

Derfor investerer leverandøren i at sikre en stærk og pålidelig forsyningskæde for både indgående og udgående materialer.

- To nye lagre er planlagt til at stå klar i maj 2021, og hermed får vi mulighed for at opbevare yderligere 1.800 tons her på fabrikken i Nr. Alslev, tilføjer Simon Lie, fabriksdirektør.

Projektet er blevet tildelt et lokalt entreprenørfirma, der med succes afsluttede Meliteks fabriksudvidelser tilbage i 2015 og 2018.

- Selvom vi nyder godt af global eksport, er vi glade for at kunne støtte lokale virksomheder, når vi udvider, siger Kim Laursen.

-hawin

 

1/3 2021