Marchesini Group køber endnu en virksomhed

Marchesini Group køber endnu en virksomhed

Det Milano-baserede M.A.R. S.p.A. er specialiseret i konstruktion af maskiner til emballering af væsker og pulvere i glas- og plastikflasker, sprøjter, og andre beholdere til den farmaceutiske industri. Nu er den også en del af den italienske Marchesini-koncern

Af Lisbeth Petersen

Opkøbet udvider yderligere rækken af teknologier i Marchesini Groups omfattende udvalg af maskiner til emballering af produkter i ikke mindst farma-industrien.

M.A.R. S.p.A. er grundlagt i 1967 og måske bedst kendt for, i slutningen af 1970'erne at konstruere en af verdens første farmaceutiske produktemballeringslinjer komplet med sterilt vejesystem.

Produktionsprocessterilitetet, som er et væsentligt krav ved emballering af produkter som vacciner og kræftlægemidler til distribution på apoteker og hospitaler, har fortsat været et kendetegn ved M.A.R. S.p.A., som i den sædvanlige Marchesini Group-tradition vil fortsætte med at operere fra sit nuværende sted og beskytter virksomhedens kontinuitet og det færdige produkts kvalitetsstandarder. 

Marchesini Groups portefølje af pakke- og emballeringsmaskiner forhandles af danske FF Engineering, som ved årsskiftet fik agenturet på  hele det nordiske marked.

10/3 2023