Gerresheimer ligger vandret med flaskeproduktion

Gerresheimer ligger vandret med flaskeproduktion

Corona-pandemien har skabt en hidtil uset efterspørgsel på håndsprit - og dermed også emballage til det. Den tyske plastproducent har revideret og opdateret sit PET-plastsortiment, så kunderne hurtigt og nemt kan finde den ønskede flaske ved hjælp af forskellige søgekriterier

-En stor kunde har bestilt hundreder af tusinder af flasker fra os til at fylde med håndsprit, og vi gør alt, hvad vi kan for at levere dem så hurtigt som muligt, siger Christian Haas, salgschef hos Gerresheimer.

Flaskerne fremstilles i forskellige størrelser på Gerresheimers fabrik i Zaragoza i Spanien og sendes direkte til Berlin i Tyskland til videre forsendelse.

Produktion i fuld kapacitet
Anlægget, der producerer PET-flaskerne i Zaragoza, er i øjeblikket i gang i fuld kapacitet:

- Vi står over for en hidtil uset udfordring i vores daglige arbejde i disse tider, som vi alle gennemgår i øjeblikket. Sikkerheden for alle vores medarbejdere er vores højeste prioritet, og vi tager alle de nødvendige forholdsregler for at holde dem sunde. Vi er ekstremt stolte over at kunne spille vores rolle i kampen mod COVID-19 ved at forsyne vores kunder med de flasker, de har anmodet om, for at hjælpe med at bekæmpe denne forfærdelige pandemi, der er fejet hen over hele verden, siger Jose Luis Reche, som er Operations Manager på Gerresheimer's Zaragozafabrik.

-lipe

 

11/5 2020