Gerresheimer indvier nye topmoderne faciliteter i Indien

Gerresheimer indvier nye topmoderne faciliteter i Indien

Gerresheimer har øget sin glas- og plastproduktionskapacitet markant i Indien. Et nyt moderne anlæg til fremstilling af højkvalitets plastikbeholdere og -lukninger er bygget på Kosamba-fabrikken, og glasproduktionen har fået ny state-of-the-art og bæredygtig ovnteknologi

Med tilføjelsen af de nye kapaciteter i Indien har Gerresheimer til hensigt at sikre en ensartet forsyning af beholdere og emballager til kritiske medicinal- og sundhedsfaciliteter, der understøtter folkesundheden.

Virksomheden driver allerede produktionsfaciliteter i Indien, herunder Triveni og Neutral Glass, som virksomheden købte i 2012.

De fire højt specialiserede indiske fabrikker tilhører Gerresheimerkoncernens verdensomspændende produktionsnetværk.

Anlæggene er udstyret med højteknologisk udstyr til fremstilling af farmaceutiske primæremballager lavet af plast, støbt og rørformet glas.

-De nye investeringer gør os i stand til nu at betjene vores kunder lokalt med kombinerede produktløsninger på tværs af alle Gerresheimerdivisioner. Vi har særlige forventninger til omsætningsvækst i Indien, og med mere kapacitet er vi tættere på at nå vores mål, siger Niels Düring, Global Executive Vice President, Plastic Packaging.

Nyeste teknologi i smelteovn
Gerresheimer har installeret den seneste type I borosilikatsmelteovn til produktion af flint og ravglas ved brug af krydsbrændt oxygenteknologi og en øget del af elektrisk opvarmning for at smelte vores nye Bariumfri type I glasformulering.

Denne nye topmoderne ovn er udstyret med de nyeste produktionsmaskiner, der også har det mest følsomme inspektionsudstyr, der følger Gerresheimers produktionsstandarder for støbt glas.

-Med denne teknologi vil vi forbedre vores produktkvalitet væsentligt og adressere yderligere markedssegmenter, siger Stefan Rieder, Global Senior Vice President Commercial Molded Glass.

-lipe

17/5 2022