Faller Packaging etablerer sig i Schopfheim og styrker partnerskaber
Faller Packagings afdeling i Schopfheim i det sydlige Tyskland står for udvikling, produktion og salg af etiketter.

Faller Packaging etablerer sig i Schopfheim og styrker partnerskaber

Fra leverandør til stærk samarbejdspartner på etiketområdet. Det er tanken bag beslutningen om, at virksomheden investerer i fremtiden i Sydtyskland. Her intensiverer Faller Packaging nu sit kunde og servicefokus med ny organisation og nye ansvarsområder for at kunne vokse sammen med kundene

Etiketter er en vigtig del af emballagen inden for medicinal- og sundhedsbranchen. Alt efter anvendelse er der forskellige krav, der skal opfyldes – det være sig modstandsdygtighed over for ydre påvirkning, anbringelsen af store mængder information eller beskyttelse mod manipulation. Faller Packaging åbner en ny afdeling i Schopfheim for at kunne understøtte sine kunder i udvælgelsen og udarbejdelsen af etiketter.

Faller Packaging er specialist i sekundæremballage og tilbyder egenproducerede foldeæsker, indlægssedler og etiketter. Fallers afdeling i Schopfheim i det sydlige Tyskland står for udvikling, produktion og salg af etiketter. Her investerer virksomheden i fremtiden og intensiverer sit kunde- og servicefokus med ny organisation og nye ansvarsområder for at kunne vokse sammen med kunden. Et andet vigtigt aspekt ved udviklingsprocesserne i Schopfheim er at sikre en gnidningsfri emballeringsproces hos kunden. Dette gælder for standardetiketter såvel som for krævende anvendelser eller etiketter med sikkerhedsfunktioner og serialisering.



-Etiketter er et af de mest krævende produkter hos Faller Packaging pga. de mange forskellige varianter, andelen af intern produktion samt kravene fra medicinalbranchen, siger Matthias Schmieder, Director Business Unit Labels hos Faller Packaging.

Han fortsætter:

-Vi samler nu al vores viden om etiketter i Schopfheim. Vi ændrer vores organisation, så vi i fremtiden kan betjene den enkelte kunde på mere individuel vis og dermed udvikle os fra leverandør til partner for vores kunder.

Fokus på kundernes behov
Sammen med Tim Santo, Head of Business & Customer Centricity, har Matthias Schmieder siden efteråret 2021 været ansvarlig for den nye afdeling i Schopfheim. Nøgleordet er 'Customer Centricity'.

 De ansvarlige for den nye afdeling i Schopfheim : Tim Santo, Head of Business & Customer Centricity (til venstre) og Matthias Schmieder, Director Business Unit Labels.

Hermed sætter Faller fokus på sine kunders behov og krav og ledsager kunderne gennem hele deres Customer Journey -fra den første rådgivning over analysen til lagring af produktet.

Fra leverandør til partner
I samarbejde med kunden analyserer Faller, hvilke behov og specifikke krav kunden har, og hvilke løsninger der findes på aktuelle og fremtidige udfordringer og processer. Derefter tilpasser Faller Packaging organisationen og workflows og optimerer grænseflader.

Eksempelvis kan lagerlogistik og anlæg skræddersys til de nødvendige partistørrelser og den nødvendige emballage.

-Den direkte fordel er altid vigtigst, forklarer Tim Santo, og uddyber:

-Når vi rådgiver vores kunder, følger vi altid tre grundregler: easy business, peace of mind og seamless integration. Vores kunder kan altså stole på, at forretningsprocesserne er simple, og at alt forløber gnidningsfrit og passer ind i de eksisterende strukturer.

Faller Packaging tilbyder således optimerede produktionstrin og en skræddersyet Digital Supply Chain og opfattes dermed som en løsningsorienteret partner.

Om Faller Packaging
Faller Packaging har i mere end 30 år været specialiseret i skræddersyede komplette løsninger til farmaceutiske sekundæremballager. Virksomheden udvikler og producerer foldeæsker, indlægssedler, etiketter og kombinationsprodukter fra en og samme leverandør – både standardprodukter og specialproduktioner tilpasset kundens ønske.

I den forbindelse sørger digitaliserede og optimalt afstemte processer for maksimal effektivitet, en bæredygtig produktion og altid hurtige leveringstider. Derudover tilbyder Faller individuelle logistiktjenesteydelser og supply chain koncepter. Det gør virksomheden til en kompetent partner, når det drejer sig om indkøb af emballager til lægemidler og healthcare produkter.

Ud over hovedsædet i Waldkirch har Faller Packaging adskillige andre lokaliteter i Tyskland, og i Hvidovre i Danmark, polske Lods og Debrecen i Ungarn. I alt beskæftiger August Faller koncernen mere end 1.300 medarbejdere.

-lipe

 

24/3 2022