Faller øger fokus på digitalisering og internationalt netværk

Faller øger fokus på digitalisering og internationalt netværk

Mens de tyske datterselskaber kunne notere en let omsætningstilbagegang, havde Faller-Gruppens selskaber i Danmark og Polen i 2016 en positiv udvikling. Virksomheden opnåede i regnskabsåret en omsætning på 119,4 mio. euro, og melder nu om ordretilgang i de første måneder i år.

- Faller befinder sig på et udfordrende marked, som er kendetegnet ved sit høje pristryk og skærpede konkurrencebetingelser. Samtidig bestræber medicinalproducenter sig på at bringe nye produkter på markedet på meget kort tid, og kræver derudover mindre og mindre partistørrelser. Med vores internationale produktions- og salgsnetværk, i kombination med vores udviklingsteam, er vi perfekt udrustet til også fremover at være konkurrencedygtige på markedet og hæve os fra vores konkurrenter, siger Daniel Keesman, administrerende direktør og partner hos August Faller GmbH & Co. KG.

Specialisten i farmaemballage råder med sine seks produktionssteder i Tyskland, Danmark og Polen over et effektivt internationalt netværk. Hvert produktionssted er et kompetencecenter for det pågældende produkt: falsæsker, klæbeetiketter, indlægssedler, emballage-tjenesteydelser og artwork-management, og leverer både  standard- ogindividuelle løsninger til sine kunder. 

- Vi er meget tilfredse med udviklingen hos vores internationale produktionssteder“, siger Daniel Keesman, og meddirektør og partner, Michael Faller,  uddyber:

- Alene i Polen har vi vundet mere volumen. Faller opnåede i 2016 en omsætningsstigning for den polske fabrik fra 7,3 mio. euro til 10,1 mio. Også datterselskabet i Hvidovre i Danmark, havde en stigning i omsætningen i forhold til året før fra 10,2 mio. euro 2015 til 10,6 mio. euro i 2016.
I 2017 vil vi bringe vores internationalisering endnu videre frem. Specielt i USA ser vi et stort potentiale, og vil derfor fremover investere dér.  

Prisbelønnede produkter
Ud over de internationale aktiviteter koncentrerer Faller sig stadigvæk om sin styrke indenfor udviklingen af produktinnovationer, som modtages positivt af kunder og branchen som helhed.
Således er \'Pharma Compliance Pack\' belønnet med 2 priser: i 2016 med Deutscher Verpackungspreis og i begyndelsen af 2017 med Pharmapack Europe Award.

Den nyudviklede emballageløsning forenkler lægemiddelindtagelsen takket være en gennemtænkt skydemekanisme som brugerhjælp. Takket være perforerede flapper, der rives af inden indtagelsen, kan blisteren kun trækkes ud af pakningen i portioner, og hjælper dermed patienterne med at indtage deres medicin på det rigtige tidspunkt og i den foreskrevne mængde.

Faller-app og andre digitaliseringsløsninger
Siden 2015 har Faller satset på digitaliseringen af sine forretnings- og produktionsprocesser.
Nye digitale tjenesteydelser muliggør et effektivt netværk med kunder og leverandører langs hele forsyningskæden, og desuden drager kunderne nytte af hurtigere og mere transparente processer.

Den nyeste udvikling indenfor dette område er Faller-appen, som snart fås gratis til iOS og android i alle app-stores. Faller-appen gør det muligt for kunder, helt nemt at hente oplysninger om deres ordrestatus online - hvor som helst og på alle tider af døgnet. August Faller er den første virksomhed i branchen, som tilbyder denne service som app.

Også det næste skridt i digitaliseringsudviklingen hos August Faller er planlagt: I sommeren 2017 indfører virksomheden et cloudbaseret CRM-system. Målet med denne cloudløsning er at muliggøre et endnu bedre og omfattende netværk med kunderne.

3/5 2017
 • BrochurerDOWNLOAD
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Olitec

  Olitec

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Grathwol

  Grathwol

  Din emballagepartner
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner