DSV Solutions i tæt samarbejde med Teva

Et tæt samarbejde mellem DSV Solutions og pharmavirksomheden Teva er med til at udvikle begge parter

Et år er gået siden, at DSV Solutions indledte et tæt samarbejde med Teva, en af verdens største producenter af generiske lægemidler. Et samarbejde, der giver Teva den høje kvalitet og fleksibilitet i forsyningen af lægemidler i Danmark, og som har modnet DSV Solutions på markedet for 3PL af lægemidler.

- Med Teva har vi taget skridtet videre i forhold til, hvad vi kan tilbyde kunder inden for pharma. Vi er blevet en integreret del af Tevas supply chain og varetager lagerlogistik, levering samt fakturering af ordrer på vegne af Teva, siger Contract Manager i DSV Solutions, Anja Sejrup Matthiesen

Interfaces mellem DSV og Tevas danske kunder, der står for videresalget ind til danske apotekerkæder og hospitalsvæsenet, giver en let, effektiv og tidsbesparende håndtering og allokering af ordrer. Interface til Teva’s ERP-system sørger for, at Teva konstant er opdateret på, hvad der er solgt, og hvad der er på lager af de i gennemsnit 500 forskellige varenumre.

Høj kvalitet og fleksibilitet i håndteringen af lægemidler

Som global aktør inden for pharma og healthcare, og som producent af generiske lægemidler, stiller Teva høje krav til kvaliteten og sikkerheden i hele forsyningskæden.

- Patientsikkerheden kommer først. Derfor stiller vi højere krav til vores samarbejdspartnere end lovgivningen kræver. Dét som udmærker DSV som en relativ ny spiller på markedet for 3PL af lægemidler i Danmark, er kombinationen af en høj kvalitet og fleksibilitet, siger Jessica Nydén, der er direktør for Teva´s supply chain i Norden.

Som DSV’s contract manager for Teva og med seks års erfaringer med GDP (god distributionspraksis) af lægemidler, kender Anja Matthiesen til de strenge krav.

- Når vi har med lægemidler at gøre, er der nogle meget strenge krav, som skal overholdes til punkt og prikke. Det gør vi i DSV, også når vi efterkommer Tevas ønsker, og udviser grader af fleksibilitet i forsyningskæden. Vi dobbelttjekker og dokumenterer simpelthen alt, siger hun.

Fælles ønske

Afgørende for det tætte samarbejde mellem Teva og DSV Solution i Danmark er et et fælles ønske om at udvikle sig sammen.

- I Teva søger vi konstant udvikling på alle fronter, så vi hele tiden kan tilbyde en endnu bedre healthcare og lettilgængelige behandlingsmuligheder af højeste kvalitet. I dialogen med DSV fik vi hurtigt et indtryk af, at det er en virksomhed, der er utrolig imødekommende, serviceminded og åbne for at udvikle sig sammen med os, siger Jessica Nydén.

-lipe

 

 

 

23/9 2016