August Faller bliver til Faller Packaging
På CPhI-messen i Frankfurt har virksomheden offentliggjort et nyt navn og en ny strategi.

August Faller bliver til Faller Packaging

 Specialisten i farmaceutiske emballager har fået nyt navn og en ny strategi. Målet er at understøtte kunderne endnu bedre i den tiltagende individualisering, digitalisering og kompleksitet i healthcareindustrien

'Moving healthcare. Moving you'. Med det motto vil Faller Packaging positionere sig som en kompetent partner inden for højkvalitets- og skræddersyede emballageløsninger fra én leverandør.

- Vi vil i den forbindelse fokusere endnu stærkere end hidtil på digitaliseringen af hele forsyningskæden, lød det fra Daniel Keesman på messen CPhI i Frankfurt, hvor Faller offentliggjorde sit nye navn og sin nye strategi. Og han uddybede:

- Stadig mindre partistørrelser og en stadig kortere markedslanceringstid er udfordringer for hele branchen, som vi nu kan imødekomme med friske idéer og innovative processer.

Nyt blik på sundhedssystemet
Digitaliseringen og de mange nye netværk byder dog også på chancer, som Faller ønsker at udnytte til at arbejde tættere sammen med sine kunder fremover.

- Vi anvender de nye teknologier målrettet for at afstemme vores og brugernes processer endnu bedre. Sammen vil vi se på sundhedssystemet på en ny måde og håndtere det digitalt, siger Daniel Keesman.
Med den nye varemærkestrategi og den stadig mere internationale orientering vil Faller Packaging være optimalt forberedt til fremtiden, mener den administrerende direktør.

Om Faller Packaging
Faller Packaging har i mere end 30 år været specialiseret i skræddersyede komplette løsninger til farmaceutiske sekundæremballager. Virksomheden udvikler og producerer foldeæsker, indlægssedler, etiketter og kombinationsprodukter fra en og samme leverandør – både standardprodukter og specialproduktioner tilpasset kundens ønske. I den forbindelse sørger digitaliserede og optimalt afstemte processer for maksimal effektivitet, en bæredygtig produktion og altid hurtige leveringstider.

Derudover tilbyder Faller individuelle logistiktjenesteydelser og supply chain-koncepter.  

Ud over hovedsædet i Waldkirch har Faller Packaging adskillige andre lokaliteter i Tyskland – Binzen, Grossbeeren og Schopfheim – og i Hvidovre i Danmark og polske Lodz. Datterselskabet PackEx i tyske Worms, der er grundlagt i 2018, er specialiseret i produktionen af foldeæsker i mindre og helt små oplag. Sammen med irske Perigord Premedia Ltd. har Faller grundlagt et 'Global Centre of Packaging Excellence' til artwork-management og rådgivning og koordination inden for tryk.

I alt beskæftiger August Faller GmbH & Co. KG mere end 1.300 medarbejdere.

-lipe

10/11 2019