Termisk papirkvalitet fremstillet udelukkende af genbrugsfibre

Termisk papirkvalitet fremstillet udelukkende af genbrugsfibre

HERMA fortsætter med at opbygge sit sortiment af miljøvenlige produkter - også i termomærkesegmentet. Virksomheden er nu blandt de første leverandører i branchen til at tilbyde et klæbemateriale baseret på et phenolfrit termopapir, der udelukkende er fremstillet af genbrugsfibre

Termiske etiketter har fortsat stor betydning i bl.a. logistikbranchen, og tegner sig for en betydelig del af den samlede volumen. Derfor er det så vigtigt at udvikle miljøvenlige løsninger, der opfylder alle gængse krav, siger Katja Schumacher, som leder udviklingen af etiketmateriale hos HERMA.

HERMAtherm rECO (kvalitet 903) er et hvidt, termisk papir uden en beskyttende overfladebelægning d.v.s. i økonomiklasse. Papirets overflade leverer en god printkvalitet, der knap kan skelnes fra den, der opnås med konventionelle termiske papirkvaliteter.

Etiketter i denne kategori bruges typisk i veje- og mærkningssektionerne på fødevareemballagelinjer. Det nye papir giver også gode resultater, når det printes med EAN stregkoder og andre kodesystemer. Etiketpapiret, der produceres med papiret, er belagt med flerlags-klæbemidlet 62Gpt. Det giver lave migrationsværdier og god klæbeevne, hvilket er særligt fordelagtigt i højhastighedsmærkningslinjer og i tilfælde af blow-on-mærkning.

Yderligere to phenolfrie papirer
I begyndelsen af året lancerede HERMA to yderligere phenol-fri termiske etiketpapirer, HERMAtherm Top M i kvalitet 912 og HERMAtherm D i kvalitet 919.

Standardpapirerne af høj kvalitet har en beskyttende belægning på begge sider, og er produceret af FSC® Mix Credit-materialer. Begge kvaliteter er ideelle til brug overalt, hvor der kræves termiske etiketter fremstillet af smudsafvisende, opløsningsmiddel- og fedtbestandigt papir, som for eksempel i fødevareapplikationer. Papirerne kan belægges med adskillige forskellige klæbemidler, så de er passende som etiketmateriale til enhver anvendelse.

-lipe

8/3 2023