Sappi lancerer nyt labelpapir

Sappi lancerer nyt labelpapir

Sappi udvider sin produktportefølje af trykpapir med Parade Label SG fra sin produktion i Gratkorn

Sappi producerer mange forskellige emballage- og specialpapirer til en lang række markeder. Nu lancerer proucenten Parade Label SG, et trykbart labelpapir, coated på den ene side, der udmærker sig med sin trykbarhed, opacitet og stivhed, samt masser af muligheder for videre behandling.

Blandt Sappis produkter finder man et omfattende udvalg af basispapir til vådlim og selvklæbende labels. Parade Label SG er godkendt til direkte kontakt med fødevarer, og overholder endvidere DIN EN 71 for legetøjssikkerhed.

Anvendelsesmulighederne omfatter etiketter til fødevarer, non-food, drikkevarer og sundheds- og skønhedshjælpemidler (HABA) samt til logistik og ’variabel information printing’ (VIP) på grund af de glimrende ’thermal transfer’ egenskaber.

Den fiberbaserede trykbare papirløsning giver høj kvalitet ved tryk og efterbehandling gennem hele produktions- og konverteringsprocessen.

Stivheden og elasticiteten betyder samtidig at labels ikke bliver beskadiget og holder formen også efter påsætning.

Sappi rykker tættere på kunderne
For at sikre 100 procent tilgængelighed og hurtig levering af sit labelpapir har Sappi – med sine fabrikker i Alfeld, Carmignano og Condino optimeret sin produktion og sine forsyningskæder, så de er både pålidelige og problemfri.

Anlægget i Gratkorn, hvor Sappi har investeret i nyt teknisk udstyr, er nu tilføjet listen.

Med moderne produktionsfaciliteter, fra papirmaskiner til efterbehandlingsteknologi, samt omfattende ekspertise i produktion af coated papir, sikrer fabrikken produkter i topklasse.

Sappi udvider gradvist kapaciteten, så den omfatter produktionen af Parade Label-papirer sammen med eksisterende grafiske produkter.

Hurtige produktionscyklusser og produktionens centrale placering i Gratkorn betyder, at Sappi hurtigt kan levere Parade Label SG i hele Europa og også udenfor.

Parade Label SG er certificeret til direkte fødevarekontakt og fås i gramvægte på 77, 78 og 80 g/kvm.

Sappi præsenterer sine nyeste tiltag og altså også de nyudviklede etiketpapirer på den kommende LabelExpo Europe i Bruxelles i april 2022.

-hawin

    

12/1 2022