Problemfrit, effektivt og hurtigt labelprint til virksomheder

Problemfrit, effektivt og hurtigt labelprint til virksomheder

Brothers nye serie af 4” labelprintere med nem tilslutning sikrer produktivt og problemfrit labelprint

De nye tilføjelser til TD-4T-serien med direkte termisk print- og termo transfer-teknologi består af fire modeller TD-4650TNWB, TD-4750TNWB, TD-4650TNWBR og TD-4750TNWBR.

Seriens mange tilslutningsmuligheder gør labelprinterne ideelle til mange forskellige brancher, bl.a. fødevarebranchen, detailhandlen, transport, logistik og sundhedssektoren.

Høj printhastighed på op til 203 mm/sek. giver labels af høj kvalitet med en opløsning på op til 300 dpi. Termo transfer-teknologien giver slidstærke og holdbare labels, hvilket gør modellerne ideelle til udfordrende arbejdsmiljøer.

Det lange farvebånd betyder, at serien kan øge produktiviteten uden hyppige skift af farvebånd, så nedetiden minimeres.

Den intuitive 2,3” LCD-farveskærm letter navigationen og gør labelprinterne mere brugervenlige.

De to labelprintere - TD-4650TNWBR og TD-4750TNWBR - kan printe RFID-labels, så man kan tilføje sporbare labels på varer. Lokalisering i realtid øger sikkerheden, reducerer antallet af mistede eller stjålne varer og forenkler arbejdsprocesserne.

RFID-teknologien kan anvendes til sporing af aktiver, administration i detailhandlen samt til lagerstyring.

Serien kan tilsluttes til mobile enheder via Bluetooth og trådløst netværk, og alle modeller er kompatible med de mest almindelige printersprog, herunder ZPL, DPL og EPL.

Til alle labelprinterne kan man købe en enhed til labelaftagning og en kniv, som ekstraudstyr, for at gøre arbejdsprocessen hurtigere og mere effektiv, fordi der kan printes flere labels på kortere tid.

Sales and Marketing Director hos Brother Nordic, Henning Elkjær, siger:

- Disse labelprintere lever op til vores 'at your side'-motto og er designet til at afspejle vores kunders skiftende behov. Serien er skabt til at fungere optimalt, så brugerne kan være sikre på pålideligt, produktivt og sikkert labelprint.

- Den ekstra funktion med understøttelse af RFID-teknologi gør processen endnu mere effektiv og sikker for virksomhederne.

 

-hawin

20/5 2020