Paper Consult styrker salgsorganisationen

Paper Consult styrker salgsorganisationen

Med den nye salgschef, David Jensen, styrker Paper Consult sig til de fremtidige udfordringer og til den øgede efterspørgsel på etiketter

David Jensen er ny salgschef hos Paper Consult, og med ham i staben får Paper Consult endnu en engageret medarbejder.

David Jensen, der starter hos Paper Consult den 1. november, har 26 års erfaring i branchen fra henholdsvis Avery Dennison og Grafiket.

Steen Bach-Larsen, der er administrerende direktør i Paper Consult, er super glad for det nye samarbejde, som han mener passer perfekt ind i Paper Consults set-up.

- Vi har fordoblet vores salg i Danmark de seneste 12 måneder. Og efterspørgslen stiger og stiger. Det er en vækst, som vi mærker i dagligdagen. Derfor er det helt naturligt, at vi styrker salgsafdelingen yderligere, siger Steen Bach-Larsen.

Han forklarer, at Paper Consult , der leverer alt indenfor etiketter med og uden tryk til erhvervslivet i hele Norden, vækster og er i gang med masser af innovative projekter.

- Vi udvikler dels med nye produkter samtidig med, at vi løbende udvider kapaciteten på lageret i Danmark.

Nye markeder og produkter på tegnebrættet

Den stigende efterspørgsel gælder dog ikke kun i Danmark. Paper Consult leverer i dag etiketter i fem lande, og  har kontakt til flere lande, hvor produkterne og løsningerne er efterspurgte.

Herudover kan Paper Consult som noget nyt tilbyde alt indenfor originale ZEBRA etiketter og farvebånd, samt deres meget velkendte termoprintere, alt sammen med korte leveringstider.

Vigtig sparring med kollegaerne

David Jensen selv er da også rigtig glad for sin nye arbejdsplads. Han ser det som en kæmpe fordel, at han kommer til at arbejde sammen med flere super dygtige kollegaer og ikke mindst at komme til at arbejde i en vækstvirksomhed.

- De sidste par år har jeg oplevet en øget konkurrence situation indenfor etiketter hvor jeg ikke altid kunne være med, men nu glæder jeg mig til at komme på et meget konkurrencedygtigt hold hvor vi hele tiden vil kunne være med, siger David Jensen.

-hawin

 

28/10 2016