Ny fabrikschef skal styrke etiketproduktionen hos Etiflex

Etiflex, der leverer etiketter og fleksibel emballage, har ansat Morten Risvig som fabrikschef. Morten kommer med mange års ledelseserfaring fra etiketbranchen og har derudover arbejdet med forandringsprocesser i både produktions- og serviceorganisationer

Ansættelsen af Morten Risvig sker for at styrke virksomhedens ledelse og skabe grundlaget for de fortsatte ambitiøse vækstplaner, virksomheden arbejder med.

- Vi har en klar vækststrategi, som vi arbejder efter, og som vi efterhånden har arbejdet efter en del år. Med ansættelsen af Morten Risvig er vi nu klar til at sætte yderligere fart på vores strategiske indsats de kommende år, fortæller Martin Ahler, der er administrerende direktør for Etiflex.

Som resultat af vækstplanerne har Etiflex blandt andet gennem de seneste par år opnået flere certificeringer. Det betyder, at virksomheden nu kan dokumentere, at papiret, der bruges til trykningen af virksomhedens mange etiketter, kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Senest er Etiflex også blevet fødevarecertificeret. Der er derfor helt styr på fødevaresikkerheden, når Etiflex leverer millioner efter millioner etiketter til et bredt udvalg af forskellige kunder i fødevarebranchen.

- Morten har gennem rigtig mange år arbejdet med forretningsudvikling, salg og produktion på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Det betyder, at vi med Morten ombord har fået en ressource, der med respekt for faglige kompetencer og dagligdagens udfordringer både kan løse strategiske udfordringer, samtidig med han naturligt har ’hands on’ i hele vores produktionsområde, konstaterer Martin Ahler, der ser frem til samarbejdet.

Morten Risvig kommer fra en stilling som Site Manager hos Skanem i Hobro, der på lige fod med Etiflex producerer selvklæbende etiketter. Tidligere har Morten Risvig også været ansat i forskellige lederstillinger i TDC.

-hawin

5/9 2017