NiceLabel og Würth IT samarbejder om digitale leverandøretiketter

NiceLabel og Würth IT samarbejder om digitale leverandøretiketter

Würth IT ønskede et webbaseret system med bl.a. en central database, der er tilgængeligt døgnet rundt og kan håndtere forskellige brands og modeller. Nu er NiceLabel Label Management System i brug i 15 lande

Würth IT leverer service til det tyske hovedselskab Würth Group, der er grossistvirksomhed inden for samlings- og fastgørelsesmaterialer.

Virksomheden har valgt NiceLabel, der er en førende global udvikler af etiketdesignsoftware og -administrationssystemer, til at hjælpe med at skabe en ny webbaseret, standardiseret leverandøretiketteringsproces.

Simon Koch, som er projektleder fortæller:

- Vi ønskede et system, der er tilgængeligt døgnet rundt, der har en central database, som vi kunne stille til rådighed for vores leverandører uden behov for installation, samt håndtere forskellige printerbrands og -modeller. NiceLabel Label Management System levede op til vores behov.

8,5 millioner etiketter om året
Würth IT har nu implementeret NiceLabel Label Management System globalt i Würth-gruppen til udskrivning af leverandøretiketter. I dag bruger ca. 180 leverandører i 15 lande verden over systemet. Fra januar 2020 har Würths leverandører udskrevet ca. 8,5 millioner etiketter om året ved hjælp af NiceLabels webbaserede udskrivningsløsning.
Indførelsen af en webbaseret, standardiseret løsning har haft stor betydning for Würths fleksibilitet. Med en central database (dokumentstyringssystem), der indeholder alle etiketoplysninger, kan Würth sikre, at ændringer hurtigt udrulles i hele leverandørnetværket.

- Når vi nu foretager etiketændringer, udrulles de øjeblikkeligt, så vores leverandørers etiketter altid er opdaterede. Det er den største fordel ved det nye system. Vi kan reagere hurtigt og implementere ændringer hurtigere, siger Simon Koch

Forbedret registreringsprocedure
Desuden gavner det Würth IT, at brugeradministrationen og opbevaringen af oplysninger er centraliseret. Virksomheden har altid et samlet overblik over de leverandører, der tilgår systemet, samt en samlet udskriftshistorik. Den webbaserede udskrivningsløsning sikrer, at brugerne altid bruger den korrekte version af etiketten og oplysningerne.
NiceLabel har også hjulpet Würth IT med at forbedre registreringsproceduren for nye leverandører.

- Leverandørerne vil gerne have en prøveversion først for at se, om softwaren fungerer med deres interne infrastruktur, fortæller Koch.

Når leverandørerne bruger NiceLabels cloud-version af NiceLabel-platformen, får de nem adgang til systemet, så de kan lære funktionerne at kende, før de implementerer en privat cloud i fuld skala.
- Med clouden tager det kun fem minutter for dem at få adgang til platformen, og hvis de beslutter sig for at implementere den, kan vi overføre dem til vores private cloud-system. Overgangen fra en CD-baseret installationsproces til en webbaseret proces har lettet byrden for vores IT-teams betydeligt, uddyber Koch.

Udskrivning på tre forskellige måder
I samarbejde med Würth IT har NiceLabel også udviklet andre 'interne' etiketudskrivningsløsninger, der tager hånd om Würths kasse- og hyldeetiketteringsbehov.

NiceLabel-teamet har udviklet en integration med Würths centrale ERP-system, WS1, som er baseret på SAP, så NiceLabel kunne opfylde Würths etiketudskrivningsbehov.
Den kan igangsætte udskrivning på tre måder – via SAP's grafiske brugergrænseflade (GUI), via en mobil printer, eller hvor SAP GUI'en starter en NiceLabel-formular og overfører dataene. Denne integration betyder, at NiceLabel er en WS1-klar løsning, som kan implementeres med henblik på at opfylde etiketteringsbehovene hos alle virksomheder i Würth-gruppen, når de er gået over til det godkendte WS1-system. Ken Moir, vicedirektør for marketing hos NiceLabel, siger:

- Det er dejligt at se, at Würth IT benytter sig af vores Label Management System i så stor udstrækning og opnår så mange fordele ved det. Vi er glade for at få mulighed for at arbejde tæt sammen med dem, så vi kan udvikle en global platform til etikettering, der opfylder deres aktuelle og fremtidige behov samt tage hånd om kravene i en mere bred kontekst på tværs af Würth-gruppen.

-lipe

2/3 2020