Labelexpo Europe bliver flyttet til september 2023

Labelexpo Europe bliver flyttet til september 2023

Tarsus Group, der arrangerer Labelexpo Global Series, har netop annonceret at Labelexpo Europe 2022 er blevet omlagt, og at den nye dato for begivenheden, der finder sted i Bruxelles, nu hedder 11. til 14. september 2023

Den hastigt udviklende situation i Ukraine danner sammen med det nuværende pres på forsyningskæderne i den europæiske etiketindustri baggrund for at arrangørteamet for Labelexpo Europe har besluttet at flytte begivenheden.

Messen der bliver afholdt i Bruxelles skulle egentligt have været afholdt fra den 26. til 29. april.

Beslutningen om at rykke messen er truffet i tæt samråd med udstillere, foreninger og den bredere industri, hvor mange er direkte påvirket af manglen på komponenter og materialer.

Manglen på leverancer, udløst af pandemien, er eskaleret i løbet af de seneste måneder, hvor lange leveringstider nu forstyrrer forsyningskæden i Europa.

Med knap to måneder til åbningen af arrangementet, uden udsigt til forbedring af situationen, så arrangørteamet ikke andre muligheder end at ændre tidsplanen.

- For det første er jeg glad for den støtte, vi har fået fra industrien. Mange har forpligtet sig til Labelexpo Europe på trods af de problemer, man oplever i øjeblikket. Vi ved at beslutningen om at omlægge showet er lige så skuffende for dem, som det er for os.

- Det har været meget svært at træffe beslutningen, og vi har arbejdet utrætteligt for at overvinde problemerne med forsyningskæden for at kunne levere det show, som industrien har brug for, især i lyset af de seneste to års udfordringer.

- Desværre har problemerne vist sig at være uoverstigelige på dette stadie, så vi mener, at det er mest ansvarligt at rykke messen, siger Lisa Milburn, administrerende direktør for Labelexpo

Jules Lejeune, administrerende direktør for den europæiske etiket-brancheforening, FINAT, er helt på linje med messens direktør.

- FINAT forstår fuldt ud og støtter beslutningen. I betragtning af den eksisterende mangel på chips og komponenter, den nuværende mangel på papir og andre forbrugsvarer til fremstilling af etiketter, og nu de store geopolitiske usikkerheder forårsaget af situationen i Ukraine, er der simpelthen for mange forhindringer at overvinde.

- FINAT er fortsat en stor tilhænger af verdens førende handelsmesse for etiket- og emballageindustrien. Vi er glade for at vores mangeårige partner Labelexpo har taget den ekstremt vanskelige beslutning og på den måde sætter industriens interesser først.

På grund af omlægningen af Labelexpo Europe vil den næste store globale begivenhed for Etiket- og emballagetrykindustrien være Labelexpo Americas, som finder sted på Donald E. Stephens Convention Center, Chicago, den 13.-15. september 2022. Andre kommende Labelexpo-begivenheder i år inkluderer Labelexpo Asia (28. juni-1. juli), Labelexpo India (10.-13. november) og Labelexpo South China (7.-9. december).

-hawin

 

2/3 2022