Etiketsortiment af rent genbrugspapir sendt på markedet

Etiketsortiment af rent genbrugspapir sendt på markedet

Termiske etiketter til bl.a. detail- logistikbranchen og coatede etiketter til fødevarer er del af en nye serie fra UPM Raflatac

Den globale leverandør af miljøvenlige etiketter, UPM Raflatac er ifølge virksomheden selv, den første til at sende et sortiment af 100 procent genbrugspapir på markedet.

Det omfatter både helt fenolfri, termiske etiketter produceret af 100 procent genbrugspapirfibre, som fortrinsvist bliver brugt til mærkning i detail- og logistikbranchen og coated papir designet til mærkning af fødevarer.

Det nye sortiment kan bidrage til, at kunderne øger andelen af genbrugsmaterialer i deres emballager, lige som det letter presset på skovene.  Etiketterne er fremstillet af FSC-certificeret træ og har de samme styrker og funktioner som etiketter, der er fremstillet af nye fibre.

Ville Pollari, som er direktør for Business Segment VIP & Prime i UPM Raflatac, siger:

- Behovene for at reducere spild og lette presset på råmaterialer er både tydelige og stigende. En af måderne at opfylde dem, er at bruge genbrugsmaterialer. Med vores sortiment fortsætter vi med at vise vejen til en mere bæredygtig mærkning. Såvel brandownere som miljøet kan få et væld af fordele ved at skifte til de nye etiketter.

-lipe

 

5/11 2021