Canon Group styrker vækststrategien med opkøb af Edale

Canon Group styrker vækststrategien med opkøb af Edale

Etiket- og emballageforretningen skal styrkes og der skal skabes flere muligheder for fremtidige udviklinger. Det er formålet med, at Canon Production Printing og Canon Inc. overtager den britiske producent af emballagekonverteringsudstyr, Edale

Med opkøbet intensiverer Canon sin langsigtede strategi med at levere nøglefærdige løsninger til etiket- og emballagesektoren. Overtagelsen vil gøre det muligt for Canon Production Printing at videreudvikle sin LabelStream 4000-produktlinje og levere ekspertise og teknologi til fremtidige produkter.

Virksomheden Edale, som har hovedsæde i Hampshire i Storbritannien, konstruerer og fremstiller Edale print- og konverteringsløsninger i verdensklasse til etiket- og emballageindustrien, herunder digitale og hybridpresser, karton- og etiketproduktionslinjer, flatbed-stansemaskiner og efterbehandlings- og konverteringsudstyr. Virksomheden har en lang historie i flexolabelindustrien og et stærkt ry for sine webtransport- og konverteringsløsninger til digital labelproduktion.

Mick Asada, CEO, Canon Production Printing siger:

-Edale har været leverandør af webtransport, konventionel print og udsmykningsmoduler til vores LabelStream 4000-serie siden 2018. Gennem dette tætte samarbejde har vi stor respekt for Edale-teamets evner og specialistekspertise inden for print og konvertering til etiket- og emballageindustrien. Vi er begejstrede over det enorme potentiale, der vil komme fra et langt tættere samarbejde, og overbeviste om, at det vil bidrage til at realisere Canons ambition om at blive en en stor spiller inden for digital innovation i pakkeindustrien.

Edale vil fortsat være på markedet under eget navn.

-lipe

6/4 2022