Bredt samarbejde om etiketter i støbt fiberemballage

Bredt samarbejde om etiketter i støbt fiberemballage

PulPac, Hébert Group, MCC VErstrate og Pagés Group går sammen om udvikling af en prototype hvor etiketter med billeder og emballage af støbte fibermaterialer kan fremstilles i een og samme proces

Hébert Group ved at sætte produktionen op med PulPac Modula for at forsyne virksomhedens kunder med tørstøbte fiberprodukter. Hébert Group har tidligere været en af de første til at bruge IML - In mould labeling - som nu er en udbredt teknologi til højkvalitets grafiske etiketter på plastikemballage.

Sammen med PulPac, MCC Verstraete og Pagès Group, udvikler Hébert Group nu MFL - Moulded Fiber Labeling -til tørstøbte fiberprodukter og parterne sigter mod at bringe det banebrydende koncept på markedet.

MFL giver ifølge virksomhederne maksimal printkvalitet og præcis udskrivning, og det er let at ændre både grafik og enkeltmateriale emballage.

Det giver tilsammen meget konkurrencedygtige fordele, da emballage forventes at spille en stadig vigtigere rolle rolle i branding og promovering og derfor kræver meget tilpassede og/eller personlige kampagnemuligheder.

De limfrie MFL-etiketter, der bruges til Dry Molded Fiberapplikationer er fiberbaserede og fuldt genanvendelige, hvilket sikrer, atden endelige MFL-emballage er kompatibel med papirgenbrugsstrømmen og biologisk nedbrydeligt. Etiketten er simpelthen'smeltet' sammen med produktet i samme arbejdsgang som emballagen er støbt.

Julien Hébert, direktør for teknisk og salg i Hébert Group siger:
-Vi har en stærk tro på Dry Moulded Fiber som fremtidens løsning til fiberbaseret emballage. Vi har arbejdet med IML i mere end 35 år og har løbende perfektioneret teknologien. Så at kombinere det med Dry Molded Fiber var en selvfølge. De resultater, vi har opnået sammen i laboratoriet, er meget lovende, og vores respektive teams ser frem til at bringe denne game-changer til markedet.

-lipe

18/10 2022