Avery Dennison lancerer ny tjeneste for farmaceutiske etiketter

Avery Dennison lancerer ny tjeneste for farmaceutiske etiketter

AD Procerta er en ny laboratorie- og testfacilitetstjeneste, der skal gøre det lettere for medicinalvirksomheder at undersøge, om et specifikt etiketmateriale er egnet til en given anvendelse i den ofte komplekse og reglementerede branche

Der er mange variabler involveret, når man fremstiller etiketter til farmaceutiske produkter, såsom medicin, som skal udføres og anvendes perfekt af hensyn til patientsikkerheden:

For eksempel forståelse af de mange lovmæssige og regulatoriske krav, og hvordan etiketter vil fungere i specifikke miljøer, for at sikre, at etiketterne er robuste nok til at imødekomme slutbrugerens krav.

Der er utallige faktorer, der skal overvejes, og farmaceutiske emballageingeniører har nu sammen med brandownere fået adgang til en service, der kan forenkle og strømline denne proces.

-Vi identificerede et markedsbehov,som ikke rigtig er opfyldt i øjeblikket. Selvom der er nogle fremragende tredjepartslaboratorier derude, mangler de enten ekspertisen specifikt på selvklæbende etiketter, eller også har de ekstremt lange leveringstider, siger Benoît Jourde, senior manager for nye vækstplatforme i Europa, Avery Dennison.

Det er her, Avery Dennisons mangeårige historie inden for materialevidenskab kombineret med AD Procertas nye, uafhængige og pålidelige tilgang kan vise sig at være værdifuld. Det fremskynder processen, giver faktabaseret information og tilbyder faciliteter, der kan rumme specifikke testmetoder.

Simulering af virkelige forhold på laboratorium
Leiden Bio Science Park i Holland, er hjemsted for AD Procertas avancerede laboratorium, som giver adgang til en bred vifte af testmuligheder.

-På anlægget kan en række forskellige etiketspecifikke tests udføres med vejledning fra et eksperthold for at bestemme, om et etiketmateriale er egnet til en given anvendelse, siger Jos van Noort, chefforsker i globale farmainnovationer, Avery Dennison.

Benoît Jourde forklarer yderligere:
-Vi simulerer virkelige forhold i vores laboratorier og indsnævrer mulighederne for at teste materialer. Det giver kunderne en række valgmuligheder, der alle er blevet grundigt testet i virkelige scenarier, hvilket giver dem mulighed for at sammenligne og sammenligne mulighederne retfærdigt.

Et par store medicinalvirksomheder har testet tjenesten i løbet af de sidste to år med det mål at lancere den i år.

-Efter at have lært af disse pilotkunder, arbejder vi nu med mere end 5 store farmavirksomheder og også nogle få mindre, fortæller Benoit.

-lipe

15/3 2022