Ægte håndværks øl til Labelexpo Europe 2015

Ægte håndværks øl til Labelexpo Europe 2015

TA-folier fra API får deltagerne på LabelExpo Europe til at juble over kvalitetsøl

ETIKETTER Etiketspecialisten API fremhæver alsidigheden af sin nye TA-folier og hjælper samtidig med at slukke de besøgendes tørst ved at medbringe flasker af Citra Burst API med en specielt bestilt øletiket til sin stand 4A55 på Labelexpo Europe i Bruxelles.

Mærket er designet til at fremhæve de usædvanligt fine detaljer, som det er muligt med TA folie, sideløbende med sin evne til at dække store farvelagte områder og opnå højkvalitet glanseffekter til tekst og grafik.

Med en bred vifte af nuancer tilgængelig er TA folierne resultatet af tre års forskning og udvikling ved API, der tilbyder et højt niveau af alsidighed til at opfylde kravene fra trykkere og designere fra de mange forskellige maskiner og substrater på markedet.

Hester McQueen, marketing manager API kommenterer: - Labelexpo Europa er det ideelle sted for os at lancere vores kreative tjenester og nye TA folier til drikkevarer eksemplificeretr ved denne API Citra Burst håndværks øl.

- Vi inviterer alle designere, trykkere og varemærkeindehavere til at komme til vores stand, prøve den nye øl og se vores portefølje af folier, laminater og holografiske løsninger, slutter McQueen.

-jk

29/9 2015