Designkonkurrence om genbrugsemballage

Designkonkurrence om genbrugsemballage

Virksomheden Smurfit Kappa opfordrer designere, ingeniører, opfindere og kreative tænkere til at komme med konkrete bud på produkter, der kan erstatte ikke-genanvendelige materialer.

Med sin 'Better Planet Packaging Design Challenge' indbyder den internationale emballageproducent alle, både inden og uden for virksomheden, til at sende forslag til udvikling af to specifikke produkter:

1. Et alternativ til den strækfilm af plast, der vikles rundt om paller, for at give stabilitet under transport og opbevaring.
2. En helt papirbaseret æske med termisk beskyttelse til chokolade, til brug i onlinehandel.

Konkurrencen er åben frem til fredag den 29. marts i år. 

Vinderen af hver udfordring kan se frem til en præmie på 8.000 Euro, og vinderprojekterne vil blive udstillet på Smurfit Kappa Innovation Event til maj.

Arco Berkenbosch, som er vicepræsident for Innovation og Udvikling i Smurfit Kappa, siger om konkurrencen:

- Emballagedesign spiller en afgørende rolle når det gælder at reducere mængden af affald og i at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Vores 'Better Planet Packaging Design Challenge' har som mål at inspirere alle verdens designmiljøer til at arbejde med konkrete problemstillinlgler i bæredygtigt emballage design. Vi glæder os til at se forslagene og finde de første vindere.
 
Læs mere om konkurrencen og deltagelse

-lipe

 

14/1 2019