Coop går i samarbejde med Too Good To Go

Coop går i samarbejde med Too Good To Go

I kampen for at reducere madspild indleder Coop og onlineplatformen Too Good To Go nu et samarbejde.

I begyndelsen omfatter det cirka 40 butikker i Kvickly, SuperBrugsen og DagliBrugsen. Coop forventer, at over 100 butikker er med i ordningen inden årets udgang.

Via Too Good To Go-appen kan kunderne i de tilmeldte butikker købe varer, som ellers ville blive smidt ud, til en særligt lav pris - op til 75 procent under normalprisen. Det vil især være brød og kager fra bagerafdelingerne, men kan også omfatte andre varer, der endnu ikke er blevet for gamle.

 - Vi har de seneste tre år arbejdet med at reducere vores madspild og sætte varer ned i pris, når de nærmer sig udløbsdato. Vi kan stadig gøre meget og ser derfor gerne på samarbejder, der kan hjælpe både os og vores kunder til at reducere madspildet. Too Good To Go er et fantastisk godt og sympatisk koncept, som vi også tror, mange af vores kunder synes om, siger CSR-direktør Signe Frese, Coop, i en pressemeddelelse.

Too Good To Go blev grundlagt i Danmark i slutningen af 2015 af en gruppe unge iværksættere. Over det seneste år har de skabt en international virksomhed med tilstedeværelse i Færøerne, Norge, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Schweiz og Australien.

Ifølge virksomheden selv har Too Good To Good siden lanceringen redistribueret cirka en million måltider og reddet over 1.200 ton mad fra skraldespanden.

-lipe

 


 
8/5 2017