Brammer lancerer ny serie sikkerhedsudstyr
Med Q-Safeserien tilbyder Brammer personlige værnemidler fra isse til tå. Serien indeholder over 100 sikkerhedsprodukter. Foto: PR.

Brammer lancerer ny serie sikkerhedsudstyr

Q-Safe er navnet på serien af personlige værnemidler, som Brammer, storleverandør til industrien, nu introducerer på det danske marked.

– Q-Safe giver beskyttelse fra top til tå. Sortimentet er simpelthen så stort, at enhver virksomheds behov kan blive dækket. Derfor glæder vi os til at komme ud til kunderne og fortælle mere om denne serie af værnemidler, der byder på både kvalitet og sikkerhed, fortæller Jan Lauritzen, administrerende direktør i Brammer A/S.

Brammer er eneforhandler af Q-Safe på verdensplan og handler eksklusivt med virksomheder inden for industri og produktion. Nogle af Europas største industrikoncerner har allerede fået øjnene op for Q-Safe og bruger udelukkende Brammers eget mærke af personlige værnemidler.

Penge at spare
For virksomhederne er det ikke kun det store udvalg, der er interessant. Prisen er i høj grad også et salgsparameter for Brammer. Da Q-Safe ikke er til salg i butikker eller ved andre grossister, er der ikke brugt unødige midler på markedsføring, indpakning eller andre salgsaktiviteter.

– Brammers fornemste opgave er at spare penge for vores kunder. Det er klart, at når en industrivirksomhed kan nøjes med én leverandør til at indfri alle ønsker til personlige værnemidler samt alle andre MRO-produkter i selve produktionen, så er der penge at spare. Derfor har Q-Safe en lavere pris, uden at vi er gået på kompromis med kvaliteten, forklarer Jan Lauritzen.

24/8 2016