Antalis er officiel partner ved COP21

Antalis er officiel partner ved COP21

Som officiel partner ved FN's klimakonference, COP21 i Paris, leverer Antalis papir til alle printede dokumenter under klimatopmødet

Den europæiske distributør af papir, emballageløsninger og visuel kommunikation, Antalis, er officiel partner ved FN's klimakonference, COP21 i Paris, og leverer papir til alle printede dokumenter under klimatopmødet.

I tråd med temaet for den store internationale begivenhed og Antalis’ engagement i bæredygtighed, vil der udelukkende blive leveret papir til dokumenter, plakater, brochure m.m. der lever op til Green Star Systems femstjernede produkter, 1 , herunder genbrugspapir og produkter mærket med EU Blomsten.


En milepæl i kampen for klimaet COP21 klimatopmødet vil blive afholdt i Paris fra den 30. november til den 11. december 2015.

Formålet med konferencen er ambitiøs men afgørende: Vedtagelsen af en global bindende
klimaaftale om, at begrænse stigningen i den globale temperatur til under 2C°.

Virksomheder bidrager direkte eller indirekte til global opvarmning og det er derfor væsentligt at de bidrager til effektive løsningsmodeller. Det påhviler hver og én af virksomhederne, at drive deres forretning på en ansvarlig måde, så deres miljøpåvirkning reduceres til et minimum.

Som papirdistributør tager Antalis dette ansvar meget alvorligt og bidrager derfor aktivt til, at ændre de fejlagtige antagelser omkring papirindustriens rolle i udryddelse af skove og global opvarmning.
- Antalis og resten af papirindustrien er nødt til at gå foran med et godt eksempel, og forsætte med at reducere den negative miljøpåvirkning. Dette sker bl.a. ved at øge brugen af kraftvarme og vedvarende energikilder og fremme brugen af genbrugspapir.
- Hvis vi skal kunne beskytte vores planet og reducere global opvarmning, bliver miljøansvarlighed nødt til at være en del af alle virksomheders DNA. Antalis er stolte af at støtte COP21 og dets ambitiøse målsætning, udtaler Hervé Poncín, COO i Antalis International.

-hawin

1, The Green Star System™ er baseret på et almindeligt anerkendt referencepunkt, som services og produkter vurderes ud fra. Blandt de ting, systemet tager med i betragtning, er fibrenes oprindelse og produktionsprocessen. Herudfra tildeles hvert papirprodukt så en bedømmelse på mellem 0 og 5 stjerner.

Bæredygtig udnyttelse af naturressourcer

Da træ er det vigtigste råmateriale til fremstillingen af papir, stræber Antalis efter at sikre komplet gennemsigtighed og sporbarhed for sine produkter og opfordrer til miljøbevidste papirvalg:

Antalis fremmer brugen af genbrugspapir og tilbyder det bredeste sortiment inden for miljøansvarlige produkter.
Antalis gruppen garanterer at alle nye fibre ikke stammer fra beskyttede kilder ved at sikre 100% sporbarhed gennem hele forsyningskæden, takket være Myrmex leverandør-platformen.
Antalis støtter bæredygtig skovdrift og i dag er 75% af virksomhedens produkter PEFC™
eller FSC® certificeret, mens 46% er mærket med EU Blomsten.

Miljøværktøjer

Antalis tilbyder sine kunder, partnere og offentligheden en række værktøjer til at øge miljøbevidstheden og hjælpe dem til at vælge mere miljøansvarlige produkter.

Antalis tilbyder bl.a.:

Antalis Green Star System™ derer baseret på et almindeligt anerkendt referencepunkt, som  services og produkter vurderes ud fra. Blandt de ting, systemet tager med i betragtning, er fibrenes oprindelse og produktionsprocessen. Herudfra tildeles hvert papirprodukt så en bedømmelse på mellem 0 og 5 stjerner.







1/12 2015