Udstillerfremgang og royalt besøg på FoodTech
Ligesom i 2016 får FoodTech igen besøg af H.K.H. Prins Joachim. Foto: MCH/Lars Møller Ligesom i 2016 får FoodTech igen besøg af H.K.H. Prins Joachim. Foto: MCH/Lars Møller

Udstillerfremgang og royalt besøg på FoodTech

Den 12. udgave af FoodTech byder både på udstillerfremgang og rekordmange aktiviteter, når messen tirsdag åbner dørene til tre dage med fokus på fødevareindustrien i MCH Messecenter Herning. FoodTech får også denne gang royalt besøg af H.K.H. Prins Joachim

Når FoodTech i morgen tirsdag slår dørene op til den 12. udgave af fødevareteknologimessen, som foregår i MCH Messecenter Herning 13.-15. november, bliver det endnu en gang med udstillerfremgang. I år står hele 308 udstillere klar til at fylde hallerne og fremvise deres billede af dagens fødevareteknologi, og dermed er opbakningen den største i mere end 10 år - og det vækker stor glæde hos arrangøren.

- Vi glæder os over den store opbakning til FoodTech som hele branchens mødested, og vi er stolte over at kunne præsentere et stort udstillerfelt, der byder på etablerede såvel som nye udstillere. Det er ligeledes en stor fornøjelse at hallerne, foruden 308 veloplagte udstillere, også byder på rekordmange aktiviteter for de besøgende. Det tilsammen giver både udstillere og besøgende en fantastisk mulighed for at netværke, hente ny viden og få masser af inspiration, siger John Dørr Jensen, projektleder på FoodTech.

Ligesom i 2016 kan FoodTech også denne gang glæde sig over royalt besøg, når H.K.H. Prins Joachim, som er protektor for messen, torsdag lægger vejen forbi MCH Messecenter Herning og besøger udstillerne.

Officiel åbning og prisoverrækkelse
Den officielle åbning af FoodTech finder sted tirsdag morgen i det nye område Tech City, hvor Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, og Lone Ryg Olsen, CEO i Danish Food Cluster, vil holde taler og byde de mange udstillere velkommen.

Under åbningen offentliggøres vinderen af den eftertragtede innovationspris FoodTech Award, der overrækkes af Jens Adler-Nissen, formand for award-komitéen og professor i fødevareteknologi ved DTU. Prisen gives til den mest innovative og perspektivrige nyhed, og forud for messen har alle udstillere haft mulighed for at indstille deres produktnyheder til en fagjury. I år er 59 produkter godkendt og syv nomineret til den prestigefyldte pris. Efter prisoverrækkelsen vil ordet blive givet videre til årets åbningstaler Martin Merrild, formand for Landbrug og Fødevarer, der får æren af at åbne messen.

Rekordmange aktiviteter
Foruden de mange udstillere byder FoodTech 2018 også på rekordmange aktiviteter. De besøgende fagfolk kan derfor se frem til at hente ny viden og inspiration i blandt andet den nye koncepthal Tech City, hvor foredrag, udstilling og ekspertsessioner suppleres med verdenskongressen om bæredygtigt vandforbrug IFC World Congress samt innovationskonkurrencen FoodTech Challenge & InnovateFood.dk, hvor 35 studerende og en række eksperter over tre dage vil finde løsninger på relevante problemstillinger fra branchen.

Foruden dette byder FoodTech også på fødevarekonkurrencen International Food Contest, hvor Danmarks bedste fødevareprodukter kåres, udstilling af de nominerede til ScanStar-prisen, et helt særligt FoodLab-område med laboratorieudstyr til fødevareindustrien samt konferencer om blandt andet hygiejnisk design, fødevarekontaktmaterialer og meget andet.

FoodTech finder sted 13.-15. november 2018 i MCH Messecenter Herning. Entré er gratis for fagfolk.

-lipe

 

12/11 2018
  • Plastic Change kommer på finansloven

    Plastic Change kommer på finansloven

    emballage ›Miljøorganisationen får 2 millioner kroner til sit arbejde for at forhindre plastikforurening. Derudover går 90 millioner kroner til at fremme et mere bæredygtigt forbrug i Danmark - bl.a. med genbrugelig takeaway-emballage
  • Ny økonomidirektør i Dagrofa Foodservice

    Ny økonomidirektør i Dagrofa Foodservice

    emballage ›Mikkel Korsholm er ny økonomidirektør hos Dagrofa Foodservice, der er en af landets største totalleverandører til foodservicesektoren i Danmark. Virksomheden er bl.a. fødevaregrossist for hoteller, kantiner og lokale restauranter
  • Amcor og Berry fusionerer

    Amcor og Berry fusionerer

    emballage ›Amcor og Berry Global har netop indgået en endelig fusionsaftale, i form af en ren aktietransaktion som betyder at aktionærerne i Amcor og Berry ejer henholdsvis ca. 63% og 37% af det kombinerede selskab
  • Bryggeri- og drikkevareindustrien rykker til Nürnberg

    Bryggeri- og drikkevareindustrien rykker til Nürnberg

    emballage ›BrauBeviale finder sted fra den 26. til den 28. november 2024 i Nürnberg og samler igen alle de nøglekomponenter, der er nødvendige for en vellykket produktion, emballering og markedsføring af øl og drikkevarer
  • Phoenix Contact går over til emballage uden tryk

    Phoenix Contact går over til emballage uden tryk

    emballage ›Phoenix Contact ændrer sin emballage til fremover at være uden tryk, både nationalt og internationalt. Emballagen kan dermed genbruges, lyder det fra virksomheden
  • Voldsomme forskelle på affaldsgebyrer i kommunerne

    Voldsomme forskelle på affaldsgebyrer i kommunerne

    emballage ›En ny analyse fra Boligselskabernes Landsforening, der repræsenterer de almene boligforeninger, dokumenterer store forskelle i affaldsgebyrer på tværs af landets 98 kommuner
  • Studerende får rekordmange priser ved årets ScanStar-konkurrence

    Studerende får rekordmange priser ved årets ScanStar-konkurrence

    emballage ›En af guld, to af sølv og to af bronze. Det er den samlede medaljehøst i den fællesnordiske konkurrences særlige kategori for emballagedesign, udviklet af studerende
  • Faller Packaging holder webinar om paper pouches

    Faller Packaging holder webinar om paper pouches

    emballage ›Medikamenter og medicinsk udstyr i papirposer er en af Faller Packagings seneste udviklinger. Nu præsenterer virksomheden de nye papirbaserede sekundæremballager på en række webinarer, hvor der også er mulighed for at tale med brugerne