Schur Flexibles tager navneskifte til adapa
Navneskifte og ny strategi blev præsenteret på Fachpack messen forleden.

Schur Flexibles tager navneskifte til adapa

Emballageproducenten med hovedsæde i Østrig præsenterer nyt navn og ny strategi under mottoet: Future is driven by action

Nyheden blev præsenteret forleden på messen Fachpack i Tyskland.

Det nye navn, adapa er sammensat af 'adaptive packaging' og understreger en af virksomhedens kerneværdier, som er tilpasning til en foranderlig verden. Den nye strategi består af både kort- og langsigtede initiativer med fokus på bæredygtighed, organisk vækst, operationel styrke og innovation/digitalisering.

adapas bæredygtighedsstrategi vil stræbe efter at etablere en ægte cirkulær økonomi for fleksibel emballage og at sikre fokus på at mindske CO2-udledning i hvert skridt på vejen. 

Schur Flexibles blev etableret i 2012 som specialist i emballageløsninger med høj barriere for produkter inden for eksempelvis fødevare-, hygiejne- og medicinalindustrien.
Virksomheden har 2200 ansatte i 22 forskellige afdelinger, bl.a. Danmark. Den årlige omsætning er på 690 millioner euro.

-Vi vil gerne takke vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. De er alle en del af vores succeshistorie og har hjulpet os med at nå dertil, hvor vi er i dag på trods af udfordrende tider. Det nye navn afspejler vores tro på, at vi sammen kan bygge et stærkt, bæredygtigt grundlag for fremtidig vækst, siger CEO i Adapa, Juan Luis Martínez Arteaga.

-lipe

29/9 2022
  • Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    emballage ›Returpap der forener design, cirkulær produktion og komfort bliver nok sjældent forbundet med toilet- og køkkenruller. Men nu lancerer Fritz Schur Consum sit Svanepapir, som er en iøjnefaldende produktnyhed til løsninger for netop disse produkter
  • Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    emballage ›LogiMAT 2025 indtager igen alle 10 udstillingshaller og fylder over 120.000 kvadratmeter i Messe Stuttgarts kongrescenter. Globale aktører, smv'er og nystartede virksomheder udstiller deres nyeste produkter, innovationer og løsninger til nutidens og fremtidens logistikudfordringer
  • Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    emballage ›Traditionen tro kårer den svenske forbrugerorganisation 'Äkta vara' en fødevare, som får den tvivlsomme ære af at kunne kalde sig Årets Madbluf
  • RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    emballage ›Marcus Nørmann Christensen har på baggrund af sin egen, skræmmende oplevelse etableret virksomheden, Komfid og designet et låg, der placeres i drinksglas på barer mv. for at forhindre andre i at tilsætte piller eller pulver
  • Schuberts fuldendte visioner

    Schuberts fuldendte visioner

    emballage ›Gerhard Schuberts teknologiske innovationer inden for billedbehandling har haft stor betydning for emballageindustrien. Fire årtier efter de første løsninger blev lanceret, fortsætter Schubert med at udvide den omfattende vision-portefølje. I fremtiden vil 2D- og 3D-scannere få følgeskab af en endnu mere kompakt løsning, der kombinerer begge teknologier
  • Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    emballage ›Virksomheden Südpack Medica har modtaget sin fjerde pris for den polypropylen (PP)-baserede blisteremballage, PharmaGuard der i denne uge bliver præsenteret for kunder på messen Pharmapack i Paris
  • Svenskerne hæver panten på drikkevareemballage

    Svenskerne hæver panten på drikkevareemballage

    emballage ›I Sverige stiger panten på drikkevarebeholdere af PET og aluminium her i 2025, hvilket gør det endnu mere attraktivt for forbrugerne at sortere materialerne korrekt til gavn for klimaet og miljøet
  • Ny professor bruger bakterier til at udvikle fremtidens sunde mad

    Ny professor bruger bakterier til at udvikle fremtidens sunde mad

    emballage ›Clarissa Schwab er udnævnt til professor ved Aarhus Universitet. Hun bruger mikroorganismer til at designe funktionelle fødevarer og forbedre vores tarmsundhed