Restaurant Flammen i partnerskab med Reitan Distribution
Piet Klein, adm. direktør i Restaurant Flammen.

Restaurant Flammen i partnerskab med Reitan Distribution

Med 16 restauranter og en plan om yderligere 12 nye restauranter, tager Flammen endnu et skridt for at skærpe sit koncept. Til efteråret starter kæden et partnerskab med Reitan Distribution, som fremover skal levere alle råvarer til restauranterne. Sortimentet bliver udviklet specifikt til Flammen i samarbejde med kæden selv

Restaurant Flammen tager nu et noget utraditionelt skridt i valget af leverandør til kædens 16 restauranter. I stedet for at få råvarerne leveret fra den traditionelle cateringbranche – som stort set hele restaurantsektoren gør – har Flammen valgt at indgå et samarbejde med Reitan Distribution, der har oparbejdet sin styrke ved at levere fødevarer til conveniencesektoren.

I valget af ny leverandør har Flammen kigget bredere end normalt, og det har altså betydet, at Reitan Distribution bliver ny samarbejdspartner fra efteråret, fortæller Flammens adm. direktør, Piet Klein:

- Vores koncept står stærkt, men har alligevel altid brug for at blive udviklet og udfordret, og der kan vi se, at Reitan Distribution griber tingene anderledes an, end vi har været vant til – bl.a. i forhold til optimering af sortiment, logistik og arbejdet med de forskellige kategorier, siger han.

REMA 1000 Danmark ejer Reitan Distribution, som også leverer til alle REMA 1000s butikker landet over.  

Reitan Distribution leverer til en række partnere i conveniencesektoren og er vant til at arbejde i dybden med hver enkelt partner. Derfor bliver sortimentet også udviklet specifikt til Flammen i samarbejde med kæden selv, fortæller indkøbs- og salgsdirektør Merete Kjærgaard fra Reitan Distribution:

- Vores samlede store indkøbsvolumen afspejles i de priser, vi kan tilbyde Flammen, men deres sortiment bliver helt unikt. Vi har erfaring med at arbejde meget tæt med vores partnere, bl.a. i forhold til sortiment, datahåndtering, kvalitetskontrol og supportfunktioner, så vi glæder os til, at Flammen – som er vores første partner inden for restaurationsbranchen – oplever vores tilgang til et partnerskab, siger hun og tilføjer, at Reitan Distribution ønsker at finde yderligere partnere i restaurationsbranchen.

De to partnere trækker nu i arbejdstøjet og skal til at udvikle Flammens sortiment og menuer, som restaurantkædens gæster vil møde fra efteråret, når aftalen rent praktisk går i gang.

- Men det bliver naturligvis med et fuldstændig genkendeligt menukort, som vores gæster kender det i dag – vi kommer ikke til at ændre grundlæggende på vores sortiment og menuer, men vil i stedet arbejde på at bygge ovenpå det allerede kendte, så vores gæster får endnu mere inspiration, når de besøger os, siger Piet Klein.

Restaurant Flammen har i dag 15 restauranter i Danmark og en i Tyskland. Indenfor en kort årrække er planen at åbne yderligere 12 restauranter i Danmark.

-hawin

19/5 2021
  • Ubro SystemPac og Vangby fusionerer

    Ubro SystemPac og Vangby fusionerer

    emballage ›Ubro SystemPac og Vangby, begge 100% ejet af svenske Opti Group, har besluttet at fusionere deres aktiviteter for at styrke deres position som specialister inden for end-of-line packaging med fokus på pakkemaskiner, emballage og service
  • Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    emballage ›Returpap der forener design, cirkulær produktion og komfort bliver nok sjældent forbundet med toilet- og køkkenruller. Men nu lancerer Fritz Schur Consum sit Svanepapir, som er en iøjnefaldende produktnyhed til løsninger for netop disse produkter
  •  Papirbaseret pallet wrap giver glasproducent store miljøfordele

    Papirbaseret pallet wrap giver glasproducent store miljøfordele

    emballage ›Smurfit Westrocks genanvendelige alternativ til traditionel strækfilm er en banebrydende løsning til virksomheder indenfor for glasproduktion og fyldning, siger en af Storbritanniens største glasproducenter, Encirc
  • Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    emballage ›LogiMAT 2025 indtager igen alle 10 udstillingshaller og fylder over 120.000 kvadratmeter i Messe Stuttgarts kongrescenter. Globale aktører, smv'er og nystartede virksomheder udstiller deres nyeste produkter, innovationer og løsninger til nutidens og fremtidens logistikudfordringer
  • Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    emballage ›Traditionen tro kårer den svenske forbrugerorganisation 'Äkta vara' en fødevare, som får den tvivlsomme ære af at kunne kalde sig Årets Madbluf
  • RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    emballage ›Marcus Nørmann Christensen har på baggrund af sin egen, skræmmende oplevelse etableret virksomheden, Komfid og designet et låg, der placeres i drinksglas på barer mv. for at forhindre andre i at tilsætte piller eller pulver
  • Schuberts fuldendte visioner

    Schuberts fuldendte visioner

    emballage ›Gerhard Schuberts teknologiske innovationer inden for billedbehandling har haft stor betydning for emballageindustrien. Fire årtier efter de første løsninger blev lanceret, fortsætter Schubert med at udvide den omfattende vision-portefølje. I fremtiden vil 2D- og 3D-scannere få følgeskab af en endnu mere kompakt løsning, der kombinerer begge teknologier
  • Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    emballage ›Virksomheden Südpack Medica har modtaget sin fjerde pris for den polypropylen (PP)-baserede blisteremballage, PharmaGuard der i denne uge bliver præsenteret for kunder på messen Pharmapack i Paris