Opdelt Zip-pose fra Schur sikrer skånsom tilberedning i mikroovn

Opdelt Zip-pose fra Schur sikrer skånsom tilberedning i mikroovn

En pose med to separate kamre til kartofler og kryddersmør er nyeste skud på SchurStar-konceptet. Zip-Pop posen er nu lanceret af danske Kildespring og sælges i sortimentet 'Naturens Køkken' i flere store supermarkedskæder

Under temaet Den gode smag til en travl hverdag lancerer danske Kildespring nu små kartofler i den innovative Schur®Star Zip-Pop pose.

Kartofler og kryddersmør ligger i to separate kamre i posen, som sættes direkte i mikroovnen. Under tilberedningen åbner dampen fra kartoflerne kamrene, og kryddersmørret smelter ned over kartoflerne. 


Efter kun 8 minutter er de velsmagende og sunde kartofler klar til at sætte på bordet.
Tilberedning i posen gør, at værdifulde mineraler og vitaminer bevares og ikke som tidligere hældes ud med kogevandet.


Fleksibelt emballagekoncept til et bredt produktprogram
-Vi var midt i overvejelserne af skift fra glas til en lettere emballage til vores færdigretter, da vi blev opmærksomme på Schur®Star Konceptet, fortæller Peer Slynge, Adm. Direktør hos Kildespring, og fortsætter:

-Og da vi samtidig havde udfordringer med emballeringsprocessen for de færdige saucer, gjorde Schurs præsentation af pakkemaskinen valget nemt for os. Løsningen er den helt rigtige til vores produktionsproces, og vi får stor nytte af pakkemaskinens fleksibilitet og alsidighed til de mange forskellige produkter, vi skal pakke.

Først på det danske marked
Schur®Star Zip-Pop posen vandt ved lanceringen en pris for emballageinnovation. Løsningen er allerede på markedet i bl.a. USA, Australien, Litauen og Spanien.

-Vi glæder os specielt til at lancere vores nye serie af nemme kartofler under temaet ”Den gode smag til en travl hverdag”. Den praktiske Schur®Star Zip-Pop pose er ikke tidligere set i Nordeuropa, og vi synes, det er en spændende løsning. Tilberedning i mikroovn på så kort tid bevarer nemlig mineraler og vitaminer i kartoflerne. Derfor forventer vi os rigtig meget af den nye serie, som vi snart udvider med 'Rodfrugter' og 'Søde kartofler'. De nye varianter pakkes og tilberedes på samme måde, fortæller Peer Slynge.

Fra mark til gryde uden uvedkommende elementer
Kildespring producerer ærlige produkter til de danske forbrugere. Og navnet 'Naturens Køkken' er kendetegnende for hele sortimentet, som produceres med kortest mulig afstand fra jord til gryde – uden tilsætning af konserveringsmidler, e-numre eller andre uvedkommende elementer.

-Vi ser det som vores fornemste opgave at give kvalitetsbevidste forbrugere muligheden for at vælge hjemmelavet mad, hvor listen over ingredienser er til at forstå. Også selv om hverdagen er for travl til at lave maden selv, siger Peer Slynge.

-lipe

26/1 2022
  • Ubro SystemPac og Vangby fusionerer

    Ubro SystemPac og Vangby fusionerer

    emballage ›Ubro SystemPac og Vangby, begge 100% ejet af svenske Opti Group, har besluttet at fusionere deres aktiviteter for at styrke deres position som specialister inden for end-of-line packaging med fokus på pakkemaskiner, emballage og service
  • Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    emballage ›Returpap der forener design, cirkulær produktion og komfort bliver nok sjældent forbundet med toilet- og køkkenruller. Men nu lancerer Fritz Schur Consum sit Svanepapir, som er en iøjnefaldende produktnyhed til løsninger for netop disse produkter
  •  Papirbaseret pallet wrap giver glasproducent store miljøfordele

    Papirbaseret pallet wrap giver glasproducent store miljøfordele

    emballage ›Smurfit Westrocks genanvendelige alternativ til traditionel strækfilm er en banebrydende løsning til virksomheder indenfor for glasproduktion og fyldning, siger en af Storbritanniens største glasproducenter, Encirc
  • Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    emballage ›LogiMAT 2025 indtager igen alle 10 udstillingshaller og fylder over 120.000 kvadratmeter i Messe Stuttgarts kongrescenter. Globale aktører, smv'er og nystartede virksomheder udstiller deres nyeste produkter, innovationer og løsninger til nutidens og fremtidens logistikudfordringer
  • Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    emballage ›Traditionen tro kårer den svenske forbrugerorganisation 'Äkta vara' en fødevare, som får den tvivlsomme ære af at kunne kalde sig Årets Madbluf
  • RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    emballage ›Marcus Nørmann Christensen har på baggrund af sin egen, skræmmende oplevelse etableret virksomheden, Komfid og designet et låg, der placeres i drinksglas på barer mv. for at forhindre andre i at tilsætte piller eller pulver
  • Schuberts fuldendte visioner

    Schuberts fuldendte visioner

    emballage ›Gerhard Schuberts teknologiske innovationer inden for billedbehandling har haft stor betydning for emballageindustrien. Fire årtier efter de første løsninger blev lanceret, fortsætter Schubert med at udvide den omfattende vision-portefølje. I fremtiden vil 2D- og 3D-scannere få følgeskab af en endnu mere kompakt løsning, der kombinerer begge teknologier
  • Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    emballage ›Virksomheden Südpack Medica har modtaget sin fjerde pris for den polypropylen (PP)-baserede blisteremballage, PharmaGuard der i denne uge bliver præsenteret for kunder på messen Pharmapack i Paris