Ny økologisk flødeis fra Arla
Isen er lavet på fløde fra danske Arla-gårde og er rørt med æggeblommer og andre naturlige og økologiske ingredienser.
Kalenderen siger forår, og Arla hilser de varmere himmelstrøg velkommen med en helt ny økologisk flødeis under navnet Arla ØKO Flødeis.
- Med Arla ØKO Flødeis introducerer vi en is med fokus på god smag, kvalitet og naturlighed. Isen indeholder få nøje udvalgte ingredienser for at give den en ren og naturlig smag. Den har et højt indhold af dansk fløde, som giver en naturlig og cremet konsistens. Endelig har vi rørt flødeisen med æggeblommer, som man gjorde i de gode gamle dage, som leder tankerne hen på hjemmelavet is, siger Anette Boye, Brand Manager for Arla ØKO Flødeis, som har lang erfaring inden for isbranchen.
Den nye flødeis kommer i tre smagsvarianter: klassikerne vanilje og chokolade og en forfriskende solbær. Vaniljevarianten er med økologisk Bourbonvanilje og vaniljekorn, chokoladevarianten indeholder økologiske chokoladestykker, og solbærvarianten byder på økologiske sødmefyldte solbær.
Ens for dem alle er, at de er lavet på få gode og naturlige ingredienser, som skaber en rig smagsoplevelse af ægte kvalitets-flødeis, lyder det fra Arla.
-lipe