Nemme måltider til ekspeditioner, trekking og feltrationer

Nemme måltider til ekspeditioner, trekking og feltrationer

Ekspeditionsmåltider er vigtige i bl.a. vandrerens oppakning, og med konceptet fra SchurStar har virksomheden Outmeals strømlinet sit pakkeflow og reduceret bemandingen

Oppakningen til vandring og andre outdoor-aktiviteter stiller særlige krav: Maden skal give ekstra tilskud af kalorier, vitaminer og mineraler. Den skal være velsmagende, da det er vigtigt at spise tilstrækkeligt for at opretholde energien, undgå udmattelse, forfrysninger og hypotermi. Og med lækre energibarer, tilbehør som bestik og servietter, foruden personlige plejeartikler som tandtråd indeholder oppakningen også bekvemmeligheder, som er velkomne, når man er langt væk hjemmefra.

Svenske Outmeals har været på markedet siden 2014 som leverandør af måltider, der er nemme at tilberede og nyde på farten. Måltiderne er enten klar til opvarmning eller frysetørrede, og udvalget omfatter også vegetariske, laktose- og glutenfri samt halal-måltider.

Outmeals producerer ikke selv, men koncentrerer sig om at afsøge markedet for de bedst mulige produkter til rationerne. Og da virksomheden leverer til både forbrugere, virksomheder, samt ikke-statslige og statslige organisationer som brandvæsen, politi og militærenheder, er produktsortimentet ekstremt bredt. Og med stigende efterspørgsel fulgte kapacitetsproblemer og behov for en mere systematisk tilgang til pakkeflowet.

Pakkefejl er irriterende, problematiske eller endda kritiske
Pelle Höckerbo, CEO i Outmeals, siger:

-Vi så straks de mange muligheder, som Schur®Star konceptet kunne give os. Hver enkelt af vores mange forskellige pakkeopgaver kræver en individuel arbejdsgang. Det kan være kompliceret at pakke mange forskellige varer sammen i én enhed. Og pakkefejl er irriterende eller problematiske; men de kan også være kritiske, hvis rationen ikke indeholder det forventede.

Han fortsætter:

-Med Schur®Star Konceptet har vi kunnet strømline vores pakkeflow og reducere bemandingen. Vores pakkemaskine har en fleksibel fyldelinje med op til 10 fyldestationer, så vi kan fylde hver vare eller varegruppe fra sin egen fyldestation. I maskinen åbnes de færdiglavede poser i deres fulde bredde. Det betyder, at pakkeoperatøren har begge hænder frie og kan placere indholdet præcist i posen. Og vi kan bemande antallet af fyldestationer individuelt, så det matcher antallet af emner til det specifikke job Med denne systematisering undgår vi fejl, forstyrrelse af flowet og produktionsstop. Vores fleksibilitet er unik.

Pakkeprocessen er enkel, fleksibel og stabil
Outmeals pakker rationerne i færdiglavede poser med praktisk bærehåndtag og lynlås. Før pakning påfører en etiketapplikator identifikation og en printer tilføjer pakke- og sporingsdata. Efter pakning og før forsegling reducerer en luftudsugningsenhed pakkens volumen, så den fylder mindst muligt i yderkartonen. Skift til ny pakkeopgave sker nemt og uden brug af værktøj. Pakkehastigheden tilpasses lige så nemt opgavens omfang eller kompleksitet, og til nogle opgaver kan pakning ske fuldautomatisk.

Om Schur
Schur er et internationalt team af 14 selskaber, som tilbyder emballage, pakkemaskiner, pakkesystemer og know-how. Schur beskæftiger ca. 900 ansatte i Danmark, Tyskland, Sverige, Australien og USA. Schur®Star Systems, som er en division i Schur Gruppen, opererer fra produktionsheder i Flensborg (Tyskland), Carlsbad (CA, USA) og Melbourne (VIC, Australien), og tilbyder markedet skræddersyede emballageløsninger baseret på hele Schur Gruppens know-how og mere end 175 års erfaring inden for emballage.

-lipe

2/2 2023
  • Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    emballage ›Returpap der forener design, cirkulær produktion og komfort bliver nok sjældent forbundet med toilet- og køkkenruller. Men nu lancerer Fritz Schur Consum sit Svanepapir, som er en iøjnefaldende produktnyhed til løsninger for netop disse produkter
  • Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    emballage ›LogiMAT 2025 indtager igen alle 10 udstillingshaller og fylder over 120.000 kvadratmeter i Messe Stuttgarts kongrescenter. Globale aktører, smv'er og nystartede virksomheder udstiller deres nyeste produkter, innovationer og løsninger til nutidens og fremtidens logistikudfordringer
  • Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    emballage ›Traditionen tro kårer den svenske forbrugerorganisation 'Äkta vara' en fødevare, som får den tvivlsomme ære af at kunne kalde sig Årets Madbluf
  • RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    emballage ›Marcus Nørmann Christensen har på baggrund af sin egen, skræmmende oplevelse etableret virksomheden, Komfid og designet et låg, der placeres i drinksglas på barer mv. for at forhindre andre i at tilsætte piller eller pulver
  • Schuberts fuldendte visioner

    Schuberts fuldendte visioner

    emballage ›Gerhard Schuberts teknologiske innovationer inden for billedbehandling har haft stor betydning for emballageindustrien. Fire årtier efter de første løsninger blev lanceret, fortsætter Schubert med at udvide den omfattende vision-portefølje. I fremtiden vil 2D- og 3D-scannere få følgeskab af en endnu mere kompakt løsning, der kombinerer begge teknologier
  • Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    emballage ›Virksomheden Südpack Medica har modtaget sin fjerde pris for den polypropylen (PP)-baserede blisteremballage, PharmaGuard der i denne uge bliver præsenteret for kunder på messen Pharmapack i Paris
  • Svenskerne hæver panten på drikkevareemballage

    Svenskerne hæver panten på drikkevareemballage

    emballage ›I Sverige stiger panten på drikkevarebeholdere af PET og aluminium her i 2025, hvilket gør det endnu mere attraktivt for forbrugerne at sortere materialerne korrekt til gavn for klimaet og miljøet
  • Ny professor bruger bakterier til at udvikle fremtidens sunde mad

    Ny professor bruger bakterier til at udvikle fremtidens sunde mad

    emballage ›Clarissa Schwab er udnævnt til professor ved Aarhus Universitet. Hun bruger mikroorganismer til at designe funktionelle fødevarer og forbedre vores tarmsundhed