Marchesini Group køber endnu en virksomhed

Marchesini Group køber endnu en virksomhed

Det Milano-baserede M.A.R. S.p.A. er specialiseret i konstruktion af maskiner til emballering af væsker og pulvere i glas- og plastikflasker, sprøjter, og andre beholdere til den farmaceutiske industri. Nu er den også en del af den italienske Marchesini-koncern

Af Lisbeth Petersen

Opkøbet udvider yderligere rækken af teknologier i Marchesini Groups omfattende udvalg af maskiner til emballering af produkter i ikke mindst farma-industrien.

M.A.R. S.p.A. er grundlagt i 1967 og måske bedst kendt for, i slutningen af 1970'erne at konstruere en af verdens første farmaceutiske produktemballeringslinjer komplet med sterilt vejesystem.

Produktionsprocessterilitetet, som er et væsentligt krav ved emballering af produkter som vacciner og kræftlægemidler til distribution på apoteker og hospitaler, har fortsat været et kendetegn ved M.A.R. S.p.A., som i den sædvanlige Marchesini Group-tradition vil fortsætte med at operere fra sit nuværende sted og beskytter virksomhedens kontinuitet og det færdige produkts kvalitetsstandarder. 

Marchesini Groups portefølje af pakke- og emballeringsmaskiner forhandles af danske FF Engineering, som ved årsskiftet fik agenturet på  hele det nordiske marked.

10/3 2023
  • Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    emballage ›Returpap der forener design, cirkulær produktion og komfort bliver nok sjældent forbundet med toilet- og køkkenruller. Men nu lancerer Fritz Schur Consum sit Svanepapir, som er en iøjnefaldende produktnyhed til løsninger for netop disse produkter
  • Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    emballage ›LogiMAT 2025 indtager igen alle 10 udstillingshaller og fylder over 120.000 kvadratmeter i Messe Stuttgarts kongrescenter. Globale aktører, smv'er og nystartede virksomheder udstiller deres nyeste produkter, innovationer og løsninger til nutidens og fremtidens logistikudfordringer
  • Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    emballage ›Traditionen tro kårer den svenske forbrugerorganisation 'Äkta vara' en fødevare, som får den tvivlsomme ære af at kunne kalde sig Årets Madbluf
  • RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    emballage ›Marcus Nørmann Christensen har på baggrund af sin egen, skræmmende oplevelse etableret virksomheden, Komfid og designet et låg, der placeres i drinksglas på barer mv. for at forhindre andre i at tilsætte piller eller pulver
  • Schuberts fuldendte visioner

    Schuberts fuldendte visioner

    emballage ›Gerhard Schuberts teknologiske innovationer inden for billedbehandling har haft stor betydning for emballageindustrien. Fire årtier efter de første løsninger blev lanceret, fortsætter Schubert med at udvide den omfattende vision-portefølje. I fremtiden vil 2D- og 3D-scannere få følgeskab af en endnu mere kompakt løsning, der kombinerer begge teknologier
  • Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    emballage ›Virksomheden Südpack Medica har modtaget sin fjerde pris for den polypropylen (PP)-baserede blisteremballage, PharmaGuard der i denne uge bliver præsenteret for kunder på messen Pharmapack i Paris
  • Svenskerne hæver panten på drikkevareemballage

    Svenskerne hæver panten på drikkevareemballage

    emballage ›I Sverige stiger panten på drikkevarebeholdere af PET og aluminium her i 2025, hvilket gør det endnu mere attraktivt for forbrugerne at sortere materialerne korrekt til gavn for klimaet og miljøet
  • Ny professor bruger bakterier til at udvikle fremtidens sunde mad

    Ny professor bruger bakterier til at udvikle fremtidens sunde mad

    emballage ›Clarissa Schwab er udnævnt til professor ved Aarhus Universitet. Hun bruger mikroorganismer til at designe funktionelle fødevarer og forbedre vores tarmsundhed