Erfaren profil i spidsen for Dagrofa Logistik

Erfaren profil i spidsen for Dagrofa Logistik

Dan Kolding bliver pr. 1. januar 2023 ny adm. direktør i Dagrofa Logistik -en del af Dagrofa som er en af Danmarks førende fødevarekoncerner. Foruden dagligvarekæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb står virksomheden også står bag Dagrofa Foodservice. Dan Kolding indtræder desuden i koncernledelsen

Dan Kolding starter pr. 1. januar 2023 som adm. direktør for Dagrofa Logistik med hovedkontor i Vejle og med aktiviteter i Herning og Ringsted. Han indtræder desuden i koncernledelsen hos Dagrofa.

Dan Kolding skal bidrage til den videre udvikling og implementering af Dagrofas offensive strategi, 'FremgangSammen'.

Han kommer med indgående erfaringer fra Danish Crown og Arla Foods i både Danmark og England hvor han i mange år har beskæftiget sig med logistik, supply chain og ledelse. Koncernchef Tomas Pietrangeli ser frem til at byde den nye adm. direktør velkommen til Dagrofa Logistik:

-Vores strategi 'FremgangSammen' handler om at skabe vækst for koncernen og give danskerne de bedste madoplevelser, ude som hjemme. Jeg er derfor glad for, at Dan Kolding fremover vil styrke vores logistikforretning, som er en altafgørende del i at lykkes. Han kommer med en særdeles relevant og solid erfaring inden for logistik, supply chain og ledelse og ikke mindst den rette indstilling til at bygge videre på vores strategi med vores medarbejdere, købmænd og kunder, siger han og tilføjer:

-I den forbindelse vil jeg også give en meget stor tak til Lars Arnløv Jørgensen, som de seneste 22 år og heraf 8 år som adm. direktør, har været en central nøglespiller i den positive udvikling, vi har oplevet i Dagrofa Logistik og Dagrofa. Jeg vil personligt ønske ham alt held og lykke i fremtiden.

Milliardinvestering på vej
Dagrofa investerer igennem strategiperioden frem til 2025 over en milliard kroner i en mere kundevendt strategi med fokus på digitalisering, åbning og modernisering af butikker og et endnu bredere sortiment.

Dan Kolding, kommende adm. direktør i Dagrofa Logistik, fortæller:

-Fødevarebranchen er enormt spændende lige nu og for mig er Dagrofa i særdeleshed en ambitiøs koncern. Det er med stor ydmyghed, stolthed og entusiasme, at jeg ser frem til at blive ansvarlig for Dagrofa Logistik og blive en del af det stærke fællesskab, der er i koncernen. Jeg ser utrolig meget frem til at arbejde sammen med alle de dygtige medarbejdere og selvstændige købmænd, og at fortsætte den imponerende udvikling, virksomheden har gennemgået de seneste år.

Dan Kolding har desuden været bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en række fødevarevirksomheder. Han bor i Skanderborg med hustru og har 4 voksne børn.

Om Dagrofa Logistik
Dagrofa Logistik er Dagrofas salgs- og logistikselskab og leverer til Dagrofas egne kæder. Dagrofa Logistik er også totalleverandør til en række kiosk- og convenience-kunder samt andre detailkæder i både Danmark og på et stigende antal eksportmarkeder. Dagrofa Logistik har mere end 40 års ekspertise i kundetilpassede løsninger og har strategisk placerede lagre i Vejle, Herning og Ringsted med i alt ca. 500 dedikerede medarbejdere. Dagrofa Logistik råder over et bredt og alsidigt sortiment med over 18.500 unikke varenumre inklusiv et prisvindende Private Label program.

-lipe

 

12/12 2022
  • Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    Toilet- og køkkenruller får en ansigtsløftning

    emballage ›Returpap der forener design, cirkulær produktion og komfort bliver nok sjældent forbundet med toilet- og køkkenruller. Men nu lancerer Fritz Schur Consum sit Svanepapir, som er en iøjnefaldende produktnyhed til løsninger for netop disse produkter
  • Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    Emballageløsninger og intralogistik er klar til LogiMAT

    emballage ›LogiMAT 2025 indtager igen alle 10 udstillingshaller og fylder over 120.000 kvadratmeter i Messe Stuttgarts kongrescenter. Globale aktører, smv'er og nystartede virksomheder udstiller deres nyeste produkter, innovationer og løsninger til nutidens og fremtidens logistikudfordringer
  • Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    Dysten om årets mest vildledende fødevareprodukt er i gang

    emballage ›Traditionen tro kårer den svenske forbrugerorganisation 'Äkta vara' en fødevare, som får den tvivlsomme ære af at kunne kalde sig Årets Madbluf
  • RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    RUC-studerende har udviklet låg, der kan stoppe drugging-forbrydelser

    emballage ›Marcus Nørmann Christensen har på baggrund af sin egen, skræmmende oplevelse etableret virksomheden, Komfid og designet et låg, der placeres i drinksglas på barer mv. for at forhindre andre i at tilsætte piller eller pulver
  • Schuberts fuldendte visioner

    Schuberts fuldendte visioner

    emballage ›Gerhard Schuberts teknologiske innovationer inden for billedbehandling har haft stor betydning for emballageindustrien. Fire årtier efter de første løsninger blev lanceret, fortsætter Schubert med at udvide den omfattende vision-portefølje. I fremtiden vil 2D- og 3D-scannere få følgeskab af en endnu mere kompakt løsning, der kombinerer begge teknologier
  • Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    Genanvendeligt blisterkoncept høster priser på stribe

    emballage ›Virksomheden Südpack Medica har modtaget sin fjerde pris for den polypropylen (PP)-baserede blisteremballage, PharmaGuard der i denne uge bliver præsenteret for kunder på messen Pharmapack i Paris
  • Svenskerne hæver panten på drikkevareemballage

    Svenskerne hæver panten på drikkevareemballage

    emballage ›I Sverige stiger panten på drikkevarebeholdere af PET og aluminium her i 2025, hvilket gør det endnu mere attraktivt for forbrugerne at sortere materialerne korrekt til gavn for klimaet og miljøet
  • Ny professor bruger bakterier til at udvikle fremtidens sunde mad

    Ny professor bruger bakterier til at udvikle fremtidens sunde mad

    emballage ›Clarissa Schwab er udnævnt til professor ved Aarhus Universitet. Hun bruger mikroorganismer til at designe funktionelle fødevarer og forbedre vores tarmsundhed