Designhæder til  Coop og Dagrofa

Designhæder til Coop og Dagrofa

To Änglamark-produkter, en Coop-vare og Dagrofas Grøn Balance produktserie har netop modtaget internationale priser ved den årlige uddeling fra den uafhængige organisation, Private Label Manufacturers Association International

Af Lisbeth Petersen

Ved årets uddeling af prisen "Salute to Excellence" i Amsterdam var 550 forskellige produkter fra 72 forskellige kæder i 23 lande med i kapløbet om hæderen.

Varerne vurderes efter deres koncept, design og i hvor høj grad de giver værdi for kunderne.

De tre vindere fra Coop Danmark er:

Änglmark Colour Vaskemiddel, refill
Änglamark brun sæbe
Coop Protein Bar choco mint

Änglamark-produkterne fremhæves for at bringe plastic-reduktion til et nyt niveau og for det gode design.

Coop Protein Bar roses for smag, design og koncept

Karton med afkrydsningsfelt begejstrede dommerne
Dagrofas youghurt fra Grøn Balance Øllingegaard-serien høstede både en første- og en andenplads i konkurrencen.

ØKO Pære & Banan yoghurten blev nr. 1 - og dermed vurderet som en af verdens bedste, mens en naturelyoughurt fik andenpladsen.

Fra juryen lød begrundelsen for prisen til Grøn Balance ØKO Pære & Banan Yoghurt således:

-Produktets smag er meget værdsat, og den høstede karakteren 10 ud af 10 hos mange dommere, godt klaret. Brilliant emballage. Muligheden for at afkrydse hvilken dag, produktet er taget i brug, er et godt koncept til kontrol af udløbsdato.

Afkrydsningsfeltet, dommerne refererer til, er et tiltag på mange af Grøn Balance Øllingegaard-produkterne. Tiltaget skal blandt andet medvirke til mindre madspild.

4/6 2024
  • Omkostninger rammer skævt

    Omkostninger rammer skævt

    emballage ›Smurfit Westrock opfordrer til justeringer, så materialer som bølgepap ikke pålægges langt højere omkostninger end materialer, der er mere miljøbelastende
  • Fællesstand på HI-messen

    Fællesstand på HI-messen

    emballage ›En række virksomheder inden for plastbranchen er gået sammen om en omfattende fællesstand på HI-messen, hvor fokus er på faglig sparring, nye kontakter og inspiration
  • Master of Wine

    Master of Wine

    emballage ›Qian Janice Wang, lektor og sektionsleder for "design og forbrugeradfærd" på Københavns Universitet er nu Danmarks første herboende Master of Wine
  • Pakkevolumen vokser

    Pakkevolumen vokser

    emballage ›Bring fortsætter med at tage markedsandele på det danske pakkemarked. På trods af hård konkurrence er Brings pakkevolumen i Danmark steget med 28 procent i årets første halvår.
  • Metsä Board påbegynder storstilet modernisering

    Metsä Board påbegynder storstilet modernisering

    emballage ›Som del af et investeringsprogram på 60 millioner euro bliver maskinerne, der producerer virksomhedens flagsskibs-karton i Finland, optimeret til at forbedre kvaliteten og vejen mod fossilfri produktion
  • Fødevareplasten skal genfødes som ny fødevareplast

    Fødevareplasten skal genfødes som ny fødevareplast

    emballage ›Mens drikkeflasker kan blive til nye flasker, bliver andre typer emballageaffald brændt af eller ender i lavkvalitetsprodukter. Stort dansk-ledet samarbejde vil vise, at brugt plast fra fødevarer også kan sorteres, oprenses og genanvendes til ny fødevarekvalitet
  • Dansk stadionplatte skal konkurrere i PackNorth 2025 

    Dansk stadionplatte skal konkurrere i PackNorth 2025 

    emballage ›På opfordring fra fodboldklubben OB har Smurfit Westrock Danmark udviklet en take-awayemballage, der løser et velkendt transportproblem for enhver fodboldfan 
  • Affaldsfraktioner er prissat

    Affaldsfraktioner er prissat

    emballage ›Emballageretur kan nu offentliggøre, hvad de enkelte affaldsfraktioner kommer til at koste de flere end 2.100 medlemsvirksomheder, som hører under den kollektive ordning