Bryggeri- og drikkevareindustrien rykker til Nürnberg

Bryggeri- og drikkevareindustrien rykker til Nürnberg

BrauBeviale finder sted fra den 26. til den 28. november 2024 i Nürnberg og samler igen alle de nøglekomponenter, der er nødvendige for en vellykket produktion, emballering og markedsføring af øl og drikkevarer

Nedtællingen er i gang og snart åbner BrauBeviale atter dørene til messen for aktørerne i drikkevareindustrien.

I år bygger begivenheden videre på sit fokus på vinsektoren, som blev introduceret i 2023, med et dedikeret Wine@BrauBeviale-område i hal 4A.

Den brede vifte af tværgående teknologier på BrauBeviale bliver derfor forstærket af et særligt område for vin, herunder et understøttende program. I år vil der være særligt fokus på ”dealcoholisation”, som lover yderligere markedspotentiale i vin- og ølsektoren.

Med omkring 820 udstillere, heraf 50 % internationale, fordelt på ni haller giver BrauBeviale et omfattende overblik over produkter og services til bryggerier og drikkevareproducenter.

- Vores udstillere er godt afstemt med markedets behov. De arbejder tæt sammen med de besøgende og viser de nyeste innovationer inden for råvarer og energiløsninger - kritiske faktorer for bryggerier og drikkevareproducenter, forklarer Andrea Kalrait, administrerende direktør for BrauBeviale.

Især ”dealcholisation” af øl og vin vil være et fokuspunkt i år, da mange tal fra branchen tyder på en betydelig vækst på området for alkoholfri øl og vin.

- Vores årlige tilstedeværelse - med undtagelse af drinktec-året - gør det muligt for vores udstillere og besøgende at opretholde en tæt kontakt og få et rettidige svar på spørgsmålene i den daglige drift, siger Andrea Kalrait, og kommer ind på at stemningen i branchen generelt fortsat positiv med fortsatte investeringer i sektoren.

Denne udgave af BrauBeviale dækker atter et bredt spektrum af tilbud i de ni haller: Udvalget af råvarer bliver præsenteret i hal 1, mens de teknologiske løsninger bliver fremvist i hal 7A til 9.

Talrige emballagevarianter er på færde i hal 4 og 4A sammen med logistikudbuddet i Logistics Lounge i hal 4. Markedsføringsløsningerne finder man i hal 5.

Fremover vil Young Talents Camp og Startup Area i hal 6 vise nye muligheder for netværk og innovation. Produktudviklingsworkshops, á to en halv times varighed, eller ”Sip & Innovate”-formatet, der er designet til at realisere ideer baseret på foruddefinerede spørgsmål, giver ny indsigt til bryggerier og drikkevarevirksomheder.

Alle de nødvendige oplysninger til at planlægge besøget er tilgængelige her:

Den dynamiske indflydelse fra mikrobryggere og hobbyfolk fortsætter med at forme trends på ølmarkedet og dermed er der lagt stor vægt på dialogen.

”Craft Drinks Area” i hal 6 samler alle aficionados, der er ivrige efter at afprøve den nyeste smag eller de nyeste trends, mens man altså ”afprøver” øl, vin, spiritus eller ikke-alkoholiske drikkevarer.

Dette område præsenterer også Pascal Wolkes vinderøl fra amatørbryggerkonkurrencen Maisel & Friends.

Vinderøllene fra den professionelle sektor vil blive fremhævet i European Beer Star, som arrangeres af den bayerske sammenslutning af private bryggerier - traditionen tro vil offentliggørelsen af vinderne og prisoverrækkelsen finde sted på BrauBeviales anden dag.

Interessen for BrauBeviale har allerede vist sig at være stor.

- Det rigtige valg af maskiner, materialer og processer er afgørende for forskellen mellem en god og en fremragende drik. Det er synergien mellem videnskab, teknologi og kreativitet, der gør det muligt for producenterne at forbedre alle disse aspekter.

- Vi er overbeviste om, at dette års BrauBeviale fortsat vil give værdifuld inspiration til drikkevareproducenter, opsummerer Andrea Kalrait.

-hawin

19/11 2024
  • Amcor og Berry fusionerer

    Amcor og Berry fusionerer

    emballage ›Amcor og Berry Global har netop indgået en endelig fusionsaftale, i form af en ren aktietransaktion som betyder at aktionærerne i Amcor og Berry ejer henholdsvis ca. 63% og 37% af det kombinerede selskab
  • Studerende får rekordmange priser ved årets ScanStar-konkurrence

    Studerende får rekordmange priser ved årets ScanStar-konkurrence

    emballage ›En af guld, to af sølv og to af bronze. Det er den samlede medaljehøst i den fællesnordiske konkurrences særlige kategori for emballagedesign, udviklet af studerende
  • Faller Packaging holder webinar om paper pouches

    Faller Packaging holder webinar om paper pouches

    emballage ›Medikamenter og medicinsk udstyr i papirposer er en af Faller Packagings seneste udviklinger. Nu præsenterer virksomheden de nye papirbaserede sekundæremballager på en række webinarer, hvor der også er mulighed for at tale med brugerne
  • Billerud lancerer nyt overfladebehandlet papir til medicin

    Billerud lancerer nyt overfladebehandlet papir til medicin

    emballage ›MediKraft SealBase er navnet på emballageproducentens nye produkt, der er et alternativ til latexbaserede produkter og designet til at imødekomme de voksende krav til industrien
  • Nemco ansætter ekspert i emballage til fødevarer

    Nemco ansætter ekspert i emballage til fødevarer

    emballage ›Hanne Normann Andersen er ansat som Key Account Manager hos leverandøren af udstyr og emballageløsninger til den nordiske fødevareindustri
  • STOK Emballage overtager BEWI Food

    STOK Emballage overtager BEWI Food

    emballage ›STOK har indgået bindende aftale om at udskille BEWIs handelsaktiviteter inden for emballage for at skabe en samlet, førende nordeuropæisk virksomhed inden for emballageløsninger
  • Print4All 2025 sætter fokus på bølgepap

    Print4All 2025 sætter fokus på bølgepap

    emballage ›Bølgepapsektoren oplever konstant vækst i disse år, også i Italien hvor messen i Milano i maj til næste år med Corrugated Experience vil fremhæve udviklingen og potentialerne i materialet, der spiller en væsentlig rolle for fremtidens primære og sekunder emballage
  • Is-emballage vinder international anerkendelse

    Is-emballage vinder international anerkendelse

    emballage ›Den norske isproducent Diplom-Is har med en emballage fra Berry Superfos vundet International Ice Cream Consortiums (IlCC) pris for bedste emballageløsning - ikke mindst for brugen af den nye farve non-carbon black