40 år med innovation og ekspertiseAdministrerende direktør i KM Packaging, Frances Busby.

40 år med innovation og ekspertise

KM Packaging, der er leverandør af fleksible emballageløsninger, fejrer 40 år med levering emballage til mange forskellige sektorer og produkter, herunder friske madvarer, færdigretter på køl og frys, konfekture og snacks

Milepælen fremhæver fire årtiers engagement, vækst og stærke partnerskaber, som har konsolideret virksomhedens position i branchen.

Siden starten i 1984 har KM Packaging etableret et ry for tæt samarbejde med kunderne og sikret, at deres produkter er godt beskyttet, præsenteret og opbevaret.

KM Packagings evne til at tilpasse sig det stadigt skiftende marked har skabt langsigtet loyalitet, og nøglekunder er blevet hos virksomheden lige fra starten. Denne vedvarende tillid afspejler KM's forpligtelse til at levere skræddersyede emballageløsninger af høj kvalitet.

Dt får da også administrerende direktør Frances Busby til at reflektere over virksomhedens rejse:

- Vores succes kyldes vores stærke teamkultur og forpligtelse til at være fremragende. Overgangen til status som "Employee Ownership Trust” (EOT) har styrket vores laserfokus på samarbejde og kundeorientering i alt, hvad vi gør.

Virksomhedens lange levetid og den position på markedet tilskrives også dens robuste forsyningspartnerskaber, som er blevet omhyggeligt plejet gennem årene.

Det er en strategisk tilgang, som gør det muligt for KM Packaging at tilbyde et omfattende sortimenter af lågfolier i hele verden.

Fremadrettet er KM Packaging engageret at skabe mere bæredygtige løsninger, der sikrer virksomhedens levedygtighed på lang sigt.

- En vigtig del af denne strategi er at sikre, at vi tilbyder genanvendelige produkter, der imødekommer vores kunders behov over hele verden.

- Det er afgørende for vores fortsatte succes og vækst, at vi har de rigtige produkter til at opfylde de forskellige markeders individuelle dagsordener for genanvendelighed, siger Frances Busby.

KM er dedikeret til at reducere sit CO2-fodaftryk med 45 % inden 2030 med omfattende målinger af emissioner på tværs af Scope 1, 2 og 3.

Frances Busby kommer ind på  at det er en målinger, som giver virksomheden mulighed for at forstå sin påvirkning mere præcist og dermed reducere den gennem produktinnovation og samarbejde med forsyningspartnere.

Direktøren fortæller, at KM er fokuseret på at udvikle materialer, der understøtter disse mål og sikrer, at de opfylder kravene om mere bæredygtighed og til funktionalitet.

- Vi vil fortsætte med at samarbejde med kunder og leverandører for at nå disse mål effektivt, lyder det.

Derudover har KM opnået karakteren AA i sin BRCGS-audit i de seneste seks år. BRCGS er en globalt anerkendt standard i fødevareindustrien, og AA er den højeste annoncerede auditkarakter, der kan tildeles.

Virksomhedens ekspansion til Australien og for nylig Nordamerika understreger endvidere dens engagement i at øge sin globale tilstedeværelse og samtidig opretholde sin kundeservice.

- Oprettelsen af disse enheder og rekrutteringen af lokale teams er klare demonstrationer af vores engagement i at yde lokal support, understøttet af vores globale ekspertise og service døgnet rundt, siger Frances Busby.

I takt med at virksomheden tilpasser sine vækststrategier til markedets skiftende behov, er den fortsat dedikeret til innovation og relevans i sit produktudbud.

Med planer om at gå ind i nye produktsektorer og markeder er KM Packaging godt positioneret til fortsat succes og bygger videre på sin 40-årige arv af ekspertise.

-hawin

30/8 2024
  • Faller introducerer kompetence-kasse i Milano

    Faller introducerer kompetence-kasse i Milano

    emballage ›-Bæredygtig og sikret mod forfalskning. Det er nøgleordene for emballager til læge- og sundhedsmedicin, og på messen CPhI i næste måned tilbyder Faller Packaging for første gang en 'all inclusive' pakkeløsning til sine kunder
  •  Papirrester kan blive til strøelse til dyr

    Papirrester kan blive til strøelse til dyr

    emballage ›Den nordiske virksomhed Soilfood undersøger nu muligheden for at genbruge de fiberholdige restmaterialer fra papir- og emballagevirksomheden Metsä Boards møller til f.eks. husdyr og heste. Efter brugen som dyrestrøelse, kan materialet komme på markerne
  • Mindre plastikaffald og mere genbrug på hospitalerne

    Mindre plastikaffald og mere genbrug på hospitalerne

    emballage ›Forskere fra Roskilde Universitet står i spidsen for stort projekt, som skal sænke forbruget af plastik og tekstil på hospitalerne i tre regioner
  • Emballageretur: Udskyd producentansvaret igen

    Emballageretur: Udskyd producentansvaret igen

    emballage ›Få tilmeldinger og udsigt til bl.a. øget bureaukrati får kollektiv-ordningen til at opfordre myndighederne til at udsætte indførelsen af virksomheders producentansvar på emballage yderligere et år frem til 2026
  • Cirkulære krus hitter på Smukfest

    Cirkulære krus hitter på Smukfest

    emballage ›Royal Unibrew introducerede før sommeren en ny type cirkulære krus, hvor kruset og dets materiale efter brug bliver indsamlet, omdannet og genanvendt til nye krus. Smukfest har i lighed med 36 andre events testet krusene, og målet om en returneringsprocent på 75 procent, blev slået, da det festivalen indsamlede 95 procent af de over en million krus, der var i cirkulation
  • Smurfit Westrock vinder fire ScanStars

    Smurfit Westrock vinder fire ScanStars

    emballage ›Emballagevirksomheden sætter i år rekord som den mest vindende virksomhed i den nordiske emballagekonkurrence. Priserne er høstet med en BiB-løsning, en papirkasse med Hexacomb-indlæg og to bølgepap-kasser, der reducerer plastforbruget
  • Madolie og træaffald som basis i ny bioplast

    Madolie og træaffald som basis i ny bioplast

    emballage ›Den tyske bioplastproducent Bio-Fed, der har hovedkontor i Köln, har udviklet en ny produktlinje, der lanceres under mærket M-Biobase®. Råmaterialet er madolie, træaffald og lignin fra træindustriens affaldsstrømme
  • Jysk sparer 78 tons plastikemballage på gardiner

    Jysk sparer 78 tons plastikemballage på gardiner

    emballage ›Med et skift fra plastikemballage til papbånd på færdigsyede gardiner vil JYSK spare yderligere 78 tons plastik hvert år. Ændringen er en del af Jysks strategiske arbejde med at reducere brugen af plastik