Store investeringer i Panther Packaging

Store investeringer i Panther Packaging

Den tyske emballagevirksomhed køber flere forarbejdningsmaskiner til bølgepap for at følge med efterspørgslen

For at øge bølgepapkapaciteten bliver der i Panther Gruppen i Bottrop opbygget en yderligere tre-farver-rotationsstanse med 2,8 m bredde og diverse state-of-the-art egenskaber i henhold til industri 4.0 filosofien.

Allerede sidste år arbejdede fabrikken på grænsen af sin kapacitet, og med en ny investering vil produktionsmængden kunne blive langt større i 2018.

I Wustermark bliver der investeret i to af gruppens virksomheder. Således fik Panther Display GmbH & Co. KG allerede i februar 2017 en ekstra flatbed-stansemaskine til udbygning af den stækt voksende forretning med bølgepap-displays. Panther Display har i 2016 fordoblet produktionsarealet for at skaffe plads til de nye maskiner.

Stigende ønske om høj kvalitet
Bølgepapfabrikken Wepoba, ligeledes i Wustermark, får i løbet af 2017 desuden en 2,4 m bred, fire-farver-inline maskine til aflastning af de eksisterende forarbejdningsmaskiner, som for tiden alle producerer på fuld kapacitet i 3-holds skift.

Samtidig får den senest købte rotationsstanse fra 2016 tre yderligere farveværker inkl. tørring for at kunne opfylde kundernes stigende ønsker om trykte emballager i høj kvalitet.

Ligeledes bliver der i 2017 investeret i Panther-gruppens logistik for at automatisere produktionsprocesserne yderligere og for at øge kvaliteten og sænke omkostningerne.

-lipe

25/4 2017