Stok Emballage deltager i årets HI Messe

Stok Emballage deltager i årets HI Messe

Stok Emballagepræsenterer flere spændende Danmarksnyheder på årets HI Messe i Messecenter Herning

HI Messen er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse. I 2015 deltog over 6.000 virksomheder, knap 17.000 gæster og 615 udstillere fra hele Skandinavien. Messen er for alle interesserede, men specielt personer, der arbejder i industrien, vil kunne opleve tre spændende dage fyldt med vidensdeling, inspiration, forretning og netværk.

Stok Emballage havde en meget succesfuld messe i 2015, og hos virksomheden glæder man sig til igen i år til at byde de besøgende velkommen på standen. ET kompetent team står klar til at fortælle alt om Stok Emballages emballeringsmaskiner og øvrige emballageløsninger. 

På messen medbringer man blandt andet tre spændende Danmarksnyheder:

Compacta SPR horisontal vikler: Compacta SPR er det helt nye system til sikring og fastholdelse af produkter i papkassen. Det er et glimrende alternativ til de gængse former for kassefyld.

R-Connect - det innovative monitorsystem: R-Connect fra Robopac, som forhandles af Stok Emballage, er en innovativ nyhed inden for semiautomatiske strækfilmsmaskiner. Det avancerede monitorsystem overvåger maskinens operationer og tilstand og giver en notifikation ved uregelmæssigheder.

Zero Tape - en revolutionerende tapenyhed: Med den nye og revolutionerende Zero Tape opnår man en hurtigere og mere effektiv pakning af dine produkter, da systemet er lettere at håndtere, tidsbesparende samt ergonomisk korrekt udformet.

-hawin

Mød Stok Emballage på stand M9740.

16/8 2017