Sealed Air lancerer Korrvu Select-sortiment

Sealed Air lancerer Korrvu Select-sortiment

Den globale producent af beskyttelsesemballage, Sealed Air, har introduceret et standardprogram der bebstår af bølgepapløsningen, Korrvu, til det europæiske marked

Korrvu-emballage bevarer produkterne i midten af pakken, og beskytter dem fra stød og vibrationer.

Korrvu Select tilbyder over 30 variationer, hvad angår stødabsorbering og fastholdelse, og er on demand-versionen af deres specialudviklede, emballeringsløsning i bølgepap.

De forskellige variationer består af en bred vifte af størrelser, og sikrer optimal  pakkestørrelse   ved at sørge for maksimum beskyttelse med minimal emballageforbrug som muligt.

Sealed Air er overbevist om, at Korrvu Select bliver en markedsførende løsning i de hurtigt voksende sektorer med hensyn til E-handel og tredjeparts logistik, da slutbrugernes hensigt er at generere yderligere besparelser, hvad angår emballage for at forblive konkurrencedygtige.

Korrvu Select-sortimentets design er nemt at folde op og øger pakkehastigheden hastighed ‒ hvilket Sealed Air kalder 'fulfilment velocity'.

De hurtige leveringstider vil give de pågældende virksomheder mulighed for at være mere reaktionsdygtige med hensyn til de evigt ændrende kundebehov.

Nu hvor traditionelle detailhandlende skifter deres fokus til online-salg, findes der behov for at afspejle kundeoplevelsen fra butikkerne gennem salg ved e-handel og leveringsproces.

Korrvu-sortimentets formål er ligeledes at gøre emballeringsoplevelsen så enkel og behagelig for forbrugerne som muligt, udover at gøre det så nemt som muligt at sende varerne retur.

En anden ting, som forhandlerne fokuserer på, er bæredygtighed. Korrvu-emballage fremstilles ved brug af en fiberpladeramme i bølgepap, og kan nemt genbruges med strømmen af affald bestående af bølgepap verden over, og genanvendes med produktets film på plads.

Paul Saunderson, European Business Manager for Instapak og Korrvu for Sealed Air i Europa, sagde:

- Korrvu er et effektivt alternativ til kasser, der er foret med konventionelle skumprodukter, emballage i bølgepap og emballeringsfyld, og nu er det endnu mere tilgængeligt for tidshungrende detailhandlende og tredjeparter logistik, hvis formål er at beskytte deres produkter under transporten.

- Vores Korrvu Select-sortiment er en fleksibel løsning, der er ideel til at emballere en bred vifte af artikler fra e-handel/detailhandel, kosmetiske artikler, elektronik, bøger, software og medieartikler.

-hawin


17/12 2015