DS Smiths opkøb af Deku-Pack er godkendt

Leverandøren af bæredygtig bølgepapemballage i Europa, DS Smith, meddeler, at opkøbet af Deku-Pack ApS – herunder Pro-Display A/S, Deku-Stans A/S, Vejle-Print A/S, DM Plast ApS samt Emballage Form ApS er endeligt godkendt af de danske konkurrencemyndigheder og dermed en realitet

Deku-Pack gruppen er specialiseret i udvikling, produktion og salg af Point of Sale (POS) samt Displayprodukter og -løsninger.

Deku-Pack har hovedsæde i Danmark og beskæftiger 81 medarbejdere. Forretningen fokuserer hovedsagligt på at producere og levere løsninger til Fast Moving Consumer Goods (FMCG)- samt detailsegmentet og har hovedsagligt aktiviteter i Danmark og Skandinavien.

Den nye direktør for den styrkede displayforretning hos DS Smith, Lars Østerby, ser nogle klare fordele som følge af opkøbet.

- Vi har en ambition om at være totalleverandør til vores kunders behov for display og POS-materialer i detailhandlen – uanset hvor stor eller lille udfordringen måtte være, siger Lars Østerby, som fortsætter:

- Ved at kombinere det bedste fra DS Smith og Deku-Pack gruppen, bliver vi en endnu stærkere samarbejdspartner for vores kunder i Danmark.

I første omgang vil de forskellige aktiviteter i både Deku-Pack gruppen og DS Smith køre videre uden større ændringer, men på sigt vil alle Deku-Pack gruppens selskaber blive samlet under DS Smith brandet.

-hawin

 

5/9 2016